Mahjong Titans
Butterfly KyodaiButterfly Kyodai MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Fruit ConnectFruit Connect Pet ConnectPet Connect Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Mahjongg CandyMahjongg Candy Butterfly ShimaiButterfly Shimai Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mahjongg 3DMahjongg 3D Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD The Great MahjongThe Great Mahjong Mahjong RoyalMahjong Royal The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Mah JonggMah Jongg Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected Jewels Kyodai MahjongJewels Kyodai Mahjong Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Dog Puzzle Story 3Dog Puzzle Story 3 Brawl HeroBrawl Hero Cut The Rope: ExperimentsCut The Rope: Experiments Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Geometry JumpGeometry Jump Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Hole.ioHole.io Love TesterLove Tester Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Craftnite.ioCraftnite.io KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Parking RushParking Rush Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Secret Office KissingSecret Office Kissing Murder MaffiaMurder Maffia Mahjong TowerMahjong Tower Vex 3 xmasVex 3 xmas Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Slither.ioSlither.io Ball RushBall Rush Mahjong RealMahjong Real Dynamons 6Dynamons 6 Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD

Mahjong Titans

3.4
89.741 äänet

Mahjong Titans on yksinkertainen ja selkeä yhden kierroksen Mahjong-peli, joka käyttää kilpikonna-asetelmaa laatoissa. Etsi yhteensopivat parit. Etsi laattoja, jotka ovat vapaana joko vasemmalta tai oikealta reunalta. Yhdistä nämä ja poista pareja pöydältä, kunnes kaikki laatat ovat poissa.  

Miten Mahjong Titansia pelataan?

Tässä ajattelupelissä tavoitteena on saada kaikki laatat pois pöydältä. Voit poistaa laattoja yhdistämällä yhteensopivia pareja. Jotta voit poimia laatan ja muodostaa parin, sinun täytyy pystyä liu’uttamaan se pois joko oikealta tai vasemmalta puolelta. Laatta ei myöskään saa olla kokonaan tai osittain toisen laatan alla.

Sinulla on vain yksi tilaisuus pelata peli läpi, sillä jos sinulta loppuvat siirrot, laattoja ei voi sekoittaa. Joudut yksinkertaisesti aloittamaan uudestaan alusta. Siksi on tärkeää tarkastella laattoja tarkasti, ennen kuin poistat niitä. Onko siirto, jota olet tekemässä, viisas? Vapauttaako se muita tarvitsemiasi laattoja, vai löydätkö paremman peliyhdistelmän?

Mitkä ovat parhaat strategiavinkit Mahjong Titansiin?

Kyseessä on yllättävän hankala mahjongpeli pelaajille, jotka nauttivat haasteesta. Kerromme sinulle kuitenkin pienin vinkin: kannattaa keskittyä ensin ylimpiin laattakerroksiin ja pisimpiin riveihin. Tämä johtuu siitä, että keskellä oleviin laattoihin on vaikeinta päästä käsiksi. Useimmiten pelaajat jäävät jumiin, jos tämä osa jätetään pelin loppupuolelle.

Onko tämä Microsoftin Mahjong Titans -peli?

Ei, kyseessä on eri peli. Vaikka Microsoft Vistaan oli alun perin yhdistetty peli nimeltä Mahjong Titans, kyseessä ei ole sama peli. Tämä peli lanseerattiin verkossa ensin yksinkertaisesti nimellä ”Mahjong”, mutta jossakin vaiheessa sivustot alkoivat kutsua sitä nykyisellä nimellä niin usein, että siitä tuli pelin virallinen nimi. Myös Microsoftin Mahjong Titans -peli muutti nimensä, ja nykyään sen nimi on yksinkertaisesti “Microsoft Mahjong”.

Milloin Mahjong Titans julkaistiin?

Tämän pelin alkuperäinen Flash-versio julkaistiin netissä ensimmäisen kerran vuonna 2002. Sen suosio on säilynyt vuosikymmenten mittaan ja se on ottanut paikkansa nettipulmapelien todellisena klassikkona. Nykyisen HTML5-version ensimmäinen lanseerauspäivä on 14. kesäkuuta, 2017.

Kuka teki Mahjong Titans?

Tämän pelin ovat luoneet kehittäjät Zygomatic ja Agame.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi