Mahjong Titans

Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Fruit ConnectFruit Connect Mahjongg CandyMahjongg Candy Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly ShimaiButterfly Shimai Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Mahjongg 3DMahjongg 3D Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key The Great MahjongThe Great Mahjong Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD Mah JonggMah Jongg Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire MahjongSolitaire Mahjong Kris MahjongKris Mahjong Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird Mahjong ConnectMahjong Connect ImpostorImpostor Hole.ioHole.io Body RaceBody Race Secret Office KissingSecret Office Kissing Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Slice It AllSlice It All Spider SolitaireSpider Solitaire KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Obby Blox ParkourObby Blox Parkour Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong RealMahjong Real Stumble Boy MatchStumble Boy Match Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter
Mahjong Titans
3.5
75.300 äänet
Mahjong Titans on yksinkertainen ja selkeä yhden kierroksen Mahjong-peli, joka käyttää kilpikonna-asetelmaa laatoissa. Etsi yhteensopivat parit. Etsi laattoja, jotka ovat vapaana joko vasemmalta tai oikealta reunalta. Yhdistä nämä ja poista pareja pöydältä, kunnes kaikki laatat ovat poissa.  

Miten Mahjong Titansia pelataan?
Tässä ajattelupelissä tavoitteena on saada kaikki laatat pois pöydältä. Voit poistaa laattoja yhdistämällä yhteensopivia pareja. Jotta voit poimia laatan ja muodostaa parin, sinun täytyy pystyä liu’uttamaan se pois joko oikealta tai vasemmalta puolelta. Laatta ei myöskään saa olla kokonaan tai osittain toisen laatan alla.

Sinulla on vain yksi tilaisuus pelata peli läpi, sillä jos sinulta loppuvat siirrot, laattoja ei voi sekoittaa. Joudut yksinkertaisesti aloittamaan uudestaan alusta. Siksi on tärkeää tarkastella laattoja tarkasti, ennen kuin poistat niitä. Onko siirto, jota olet tekemässä, viisas? Vapauttaako se muita tarvitsemiasi laattoja, vai löydätkö paremman peliyhdistelmän?

Mitkä ovat parhaat strategiavinkit Mahjong Titansiin?
Kyseessä on yllättävän hankala mahjongpeli pelaajille, jotka nauttivat haasteesta. Kerromme sinulle kuitenkin pienin vinkin: kannattaa keskittyä ensin ylimpiin laattakerroksiin ja pisimpiin riveihin. Tämä johtuu siitä, että keskellä oleviin laattoihin on vaikeinta päästä käsiksi. Useimmiten pelaajat jäävät jumiin, jos tämä osa jätetään pelin loppupuolelle.

Onko tämä Microsoftin Mahjong Titans -peli?
Ei, kyseessä on eri peli. Vaikka Microsoft Vistaan oli alun perin yhdistetty peli nimeltä Mahjong Titans, kyseessä ei ole sama peli. Tämä peli lanseerattiin verkossa ensin yksinkertaisesti nimellä ”Mahjong”, mutta jossakin vaiheessa sivustot alkoivat kutsua sitä nykyisellä nimellä niin usein, että siitä tuli pelin virallinen nimi. Myös Microsoftin Mahjong Titans -peli muutti nimensä, ja nykyään sen nimi on yksinkertaisesti “Microsoft Mahjong”.

Milloin Mahjong Titans julkaistiin?
Tämän pelin alkuperäinen Flash-versio julkaistiin netissä ensimmäisen kerran vuonna 2002. Sen suosio on säilynyt vuosikymmenten mittaan ja se on ottanut paikkansa nettipulmapelien todellisena klassikkona. Nykyisen HTML5-version ensimmäinen lanseerauspäivä on 14. kesäkuuta, 2017.

Kuka teki Mahjong Titans?
Tämän pelin ovat luoneet kehittäjät Zygomatic ja Agame.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi