Mahjong Titans

Butterfly KyodaiButterfly Kyodai MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Pet ConnectPet Connect Fruit ConnectFruit Connect Mahjongg CandyMahjongg Candy Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Mahjongg 3DMahjongg 3D Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Mah JonggMah Jongg The Great MahjongThe Great Mahjong Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire MahjongSolitaire Mahjong Kris MahjongKris Mahjong Gorillaz TilesGorillaz Tiles Unload the FridgeUnload the Fridge Noob vs Pro Stick WarNoob vs Pro Stick War Burnin Rubber MultiplayerBurnin Rubber Multiplayer Slice It AllSlice It All Mahjong 3D CandyMahjong 3D Candy Super Droid AdventureSuper Droid Adventure Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M ImpostorImpostor Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Body RaceBody Race Geometry JumpGeometry Jump Flip BottleFlip Bottle Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Hole.ioHole.io Spider SolitaireSpider Solitaire KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Secret Office KissingSecret Office Kissing Color Tunnel FMColor Tunnel FM Slither.ioSlither.io Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Craftnite.ioCraftnite.io Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Stumble Boy MatchStumble Boy Match Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Mahjong TowerMahjong Tower
Mahjong Titans
3.5
67.027 äänet
Mahjong Titans on yksinkertainen ja selkeä yhden kierroksen Mahjong-peli, joka käyttää kilpikonna-asetelmaa laatoissa. Etsi yhteensopivat parit. Etsi laattoja, jotka ovat vapaana joko vasemmalta tai oikealta reunalta. Yhdistä nämä ja poista pareja pöydältä, kunnes kaikki laatat ovat poissa.  

Miten Mahjong Titansia pelataan?
Tässä ajattelupelissä tavoitteena on saada kaikki laatat pois pöydältä. Voit poistaa laattoja yhdistämällä yhteensopivia pareja. Jotta voit poimia laatan ja muodostaa parin, sinun täytyy pystyä liu’uttamaan se pois joko oikealta tai vasemmalta puolelta. Laatta ei myöskään saa olla kokonaan tai osittain toisen laatan alla.

Sinulla on vain yksi tilaisuus pelata peli läpi, sillä jos sinulta loppuvat siirrot, laattoja ei voi sekoittaa. Joudut yksinkertaisesti aloittamaan uudestaan alusta. Siksi on tärkeää tarkastella laattoja tarkasti, ennen kuin poistat niitä. Onko siirto, jota olet tekemässä, viisas? Vapauttaako se muita tarvitsemiasi laattoja, vai löydätkö paremman peliyhdistelmän?

Mitkä ovat parhaat strategiavinkit Mahjong Titansiin?
Kyseessä on yllättävän hankala mahjongpeli pelaajille, jotka nauttivat haasteesta. Kerromme sinulle kuitenkin pienin vinkin: kannattaa keskittyä ensin ylimpiin laattakerroksiin ja pisimpiin riveihin. Tämä johtuu siitä, että keskellä oleviin laattoihin on vaikeinta päästä käsiksi. Useimmiten pelaajat jäävät jumiin, jos tämä osa jätetään pelin loppupuolelle.

Onko tämä Microsoftin Mahjong Titans -peli?
Ei, kyseessä on eri peli. Vaikka Microsoft Vistaan oli alun perin yhdistetty peli nimeltä Mahjong Titans, kyseessä ei ole sama peli. Tämä peli lanseerattiin verkossa ensin yksinkertaisesti nimellä ”Mahjong”, mutta jossakin vaiheessa sivustot alkoivat kutsua sitä nykyisellä nimellä niin usein, että siitä tuli pelin virallinen nimi. Myös Microsoftin Mahjong Titans -peli muutti nimensä, ja nykyään sen nimi on yksinkertaisesti “Microsoft Mahjong”.

Milloin Mahjong Titans julkaistiin?
Tämän pelin alkuperäinen Flash-versio julkaistiin netissä ensimmäisen kerran vuonna 2002. Sen suosio on säilynyt vuosikymmenten mittaan ja se on ottanut paikkansa nettipulmapelien todellisena klassikkona. Nykyisen HTML5-version ensimmäinen lanseerauspäivä on 14. kesäkuuta, 2017.

Kuka teki Mahjong Titans?
Tämän pelin ovat luoneet kehittäjät Zygomatic ja Agame.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Mahjong Titans Walkthrough

Videota ei löydetty.