Mahjong Titans
Butterfly KyodaiButterfly Kyodai MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Pet ConnectPet Connect Master Qwan's MahjonggMaster Qwan's Mahjongg Fruit ConnectFruit Connect Mahjongg CandyMahjongg Candy Mahjong Shanghai DynastyMahjong Shanghai Dynasty Butterfly Kyodai DeluxeButterfly Kyodai Deluxe Mah JonggMah Jongg Mahjongg 3DMahjongg 3D Butterfly ShimaiButterfly Shimai The Mah-Jongg KeyThe Mah-Jongg Key Butterfly Kyodai HDButterfly Kyodai HD The Great MahjongThe Great Mahjong Gorillas Tiles of The UnexpectedGorillas Tiles of The Unexpected Mahjong RoyalMahjong Royal Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Solitaire Mahjong Farm 2Solitaire Mahjong Farm 2 Bubble Shooter Free 3Bubble Shooter Free 3 ASMR Nail TreatmentASMR Nail Treatment Infinite CraftInfinite Craft Obby Parkour UltimateObby Parkour Ultimate Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Hyper KnightHyper Knight Home IslandHome Island Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic ImpostorImpostor Geometry JumpGeometry Jump Nose HospitalNose Hospital Master GunMaster Gun Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Hole.ioHole.io Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong RealMahjong Real Machine City BallsMachine City Balls BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Slither.ioSlither.io Home Pin 2Home Pin 2

Mahjong Titans

3.4
101.401 äänet

Mahjong Titans on yksinkertainen ja selkeä yhden kierroksen Mahjong-peli, joka käyttää kilpikonna-asetelmaa laatoissa. Etsi yhteensopivat parit. Etsi laattoja, jotka ovat vapaana joko vasemmalta tai oikealta reunalta. Yhdistä nämä ja poista pareja pöydältä, kunnes kaikki laatat ovat poissa.  

Miten Mahjong Titansia pelataan?

Tässä ajattelupelissä tavoitteena on saada kaikki laatat pois pöydältä. Voit poistaa laattoja yhdistämällä yhteensopivia pareja. Jotta voit poimia laatan ja muodostaa parin, sinun täytyy pystyä liu’uttamaan se pois joko oikealta tai vasemmalta puolelta. Laatta ei myöskään saa olla kokonaan tai osittain toisen laatan alla.

Sinulla on vain yksi tilaisuus pelata peli läpi, sillä jos sinulta loppuvat siirrot, laattoja ei voi sekoittaa. Joudut yksinkertaisesti aloittamaan uudestaan alusta. Siksi on tärkeää tarkastella laattoja tarkasti, ennen kuin poistat niitä. Onko siirto, jota olet tekemässä, viisas? Vapauttaako se muita tarvitsemiasi laattoja, vai löydätkö paremman peliyhdistelmän?

Mitkä ovat parhaat strategiavinkit Mahjong Titansiin?

Kyseessä on yllättävän hankala mahjongpeli pelaajille, jotka nauttivat haasteesta. Kerromme sinulle kuitenkin pienin vinkin: kannattaa keskittyä ensin ylimpiin laattakerroksiin ja pisimpiin riveihin. Tämä johtuu siitä, että keskellä oleviin laattoihin on vaikeinta päästä käsiksi. Useimmiten pelaajat jäävät jumiin, jos tämä osa jätetään pelin loppupuolelle.

Onko tämä Microsoftin Mahjong Titans -peli?

Ei, kyseessä on eri peli. Vaikka Microsoft Vistaan oli alun perin yhdistetty peli nimeltä Mahjong Titans, kyseessä ei ole sama peli. Tämä peli lanseerattiin verkossa ensin yksinkertaisesti nimellä ”Mahjong”, mutta jossakin vaiheessa sivustot alkoivat kutsua sitä nykyisellä nimellä niin usein, että siitä tuli pelin virallinen nimi. Myös Microsoftin Mahjong Titans -peli muutti nimensä, ja nykyään sen nimi on yksinkertaisesti “Microsoft Mahjong”.

Milloin Mahjong Titans julkaistiin?

Tämän pelin alkuperäinen Flash-versio julkaistiin netissä ensimmäisen kerran vuonna 2002. Sen suosio on säilynyt vuosikymmenten mittaan ja se on ottanut paikkansa nettipulmapelien todellisena klassikkona. Nykyisen HTML5-version ensimmäinen lanseerauspäivä on 14. kesäkuuta, 2017.

Kuka teki Mahjong Titans?

Tämän pelin ovat luoneet kehittäjät Zygomatic ja Agame.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi