Hole.io

Craftnite.ioCraftnite.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Tanko.ioTanko.io Ghost Fight IOGhost Fight IO ImpostorImpostor Stumble Boy MatchStumble Boy Match State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World Clash of ArmourClash of Armour Catac.IOCatac.IO Tank FuryTank Fury Goodgame EmpireGoodgame Empire Color GalaxyColor Galaxy Surviv.ioSurviv.io Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Tanki OnlineTanki Online KlondikeKlondike Diep.ioDiep.io Starblast.ioStarblast.io Bubbles & Hungry DragonBubbles & Hungry Dragon Solitaire ClassicSolitaire Classic Bubble ShooterBubble Shooter Kris MahjongKris Mahjong Mob ControlMob Control Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Dig ThisDig This Mahjong ConnectMahjong Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple
Hole.io
4.1
79.724 äänet
Hole.io on hulvaton moninpeli, jossa voi nielaista jopa kokonaisia kaupunkeja ja kyliä mustina aukkoina. Aloita pienestä ja etene ihmisistä ja liikennekartioista autoihin, puihin, taloihin ja jopa valtaviin rakennuksiin ja linnoihin. Nyt laajennetussa versiossa on paljon uusia kaupungin karttoja!

Miten pelaata Hole.io-peliä?
Tässä upeassa .io-pelissä ohjaat pientä mustaa aukkoa, joka on ilmaantunut satunnaiseen kaupunkiin jossain päin maailmaa. Tavoitteesi on kasvaa mahdollisimman suureksi imemällä kaikki, mihin voit käyttää tarpeeksi vetovoimaa.

Mitä enemmän syöt, sitä isommaksi tulet. Kasvaessasi karttaa tulee näkyviin entistä enemmän. Voit myös ahmia muita pelaajia, kunhan he ovat pienempiä kuin sinä. Tämä tuo sinulle lisäpisteitä ja tyrmää ne viideiksi sekunniksi.

Tuhoa viikinkiajan, feodaalisen Japanin tai keskiajan Saksan asutukset ja kaupungit. Tuhoa merirosvojen aarresaari tai vaikka halutessasi koko Villi Länsi. Voit myös matkustaa ajassa eteenpäin ja riehua läpi modernin kaupungin, futuristisen scifi-maailman, post-apokalyptisen helvetin ja monien muiden mielikuvituksellisten ympäristöjen!

Vapauta täydellinen kaaos ja avaa kaikki saatavilla olevat skinit ja hämmästyttävän yksityiskohtaiset tasokartat! Tämä suosittu peli jatkaa laajenemistaan ja paranemistaan, joten sinun kannattaa käydä tarkistamassa uusien päivityksen varalta.

Mitkä ovat hyviä vinkkejä ja temppuja Hole.io-pelin pelaamiseen?

Vältä muita pelaajia alussa
Pelin alussa on parasta pysyä erossa muista pelaajista. Kohteiden, joita pienet pelaajat voivat imeä itseensä, ovat rajallisia, joten kilpailu ruuasta on kovaa. Saatat päätyä seuraamaan muita pelaajia ja saat syötyä vain muiden jälkeen jättämiä kohteita. Sen sijaan etsi paikkoja, kuten puistoja, puutarhoja ja pihoja, joissa on yleensä paljon pieniä kasveja, kompakteja heinäpaaleja ja muita pieniä kohteita, joita voit napsia nopeasti.

Isompi ei ole aina parempi
Kun kasvat isommaksi, haluat ehkä mennä kohti paljon suurempia kohteita. Isommista eristä saa kyllä enemmän kasvupisteitä, mutta niitä on usein vaikeampi imeä. Esineiden koon voi arvioida melko helposti väärin, ja korkeat rakenteet saattavat kaatua sivuttain ja jäädä jumiin. Usein suuren määrän pienempiä esineitä nieleminen yhdellä kertaa johtaa nopeampaan kasvuun.

Käytä painovoimaa suurempien esineiden vetämiseen
Tässä fysiikkaan perustuvassa pelissä pystyt kuitenkin nielemään suurempia esineitä käyttämällä painovoimaa. Joissakin tapauksissa voit lähestyä kohteita, kuten portteja hitaammin toiselta puolelta ja liukua pitkin pituussuunnassa, jolloin se kaatuu. Joskus hidastaminen estää korkeita esineitä kaatumasta ja jäämästä loukkuun.

Se ei ole ohi ennen kuin se on ohi
Jos toinen pelaaja syö sinut, älä tuhlaa aikaa. Et ehkä pysty syömään mitään, mutta sinä voit silti liikkua. Pysy liikkeessä koko elpymiseen kuluvan ajan ja käytä näitä arvokkaita sekunteja löytääksesi strategisen paikan uudelleensyntymiseen.

Milloin oli Hole.io julkaistiin ensimmäisen kerran?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran Androidille ja iOS:lle kesäkuussa 2018. Se julkaistiin nettiselainpelinä kuukautta myöhemmin, heinäkuussa 2018.

Kuka kehitti Hole.io-pelin?
Pelin on luonut pelistudio Voodoo.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Hole.io Walkthrough

Videota ei löydetty.