Mahjong Classic

Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong RealMahjong Real Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Mahjong RemixMahjong Remix Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Mahjong FireFlyMahjong FireFly Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Solitaire ClassicSolitaire Classic Candy Match 3Candy Match 3 Slap and RunSlap and Run Butterfly ShimaiButterfly Shimai Valentines Matching OutfitsValentines Matching Outfits Mahjong KitchenMahjong Kitchen Bubble ShooterBubble Shooter Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Mob ControlMob Control Love Tester 3Love Tester 3 ImpostorImpostor Dig ThisDig This Square BirdSquare Bird Slice It AllSlice It All Geometry JumpGeometry Jump Hole.ioHole.io Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Flip BottleFlip Bottle Gorillaz TilesGorillaz Tiles KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire World PuzzleWorld Puzzle Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Stumble Boy MatchStumble Boy Match Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong TitansMahjong Titans Slither.ioSlither.io Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD
Mahjong Classic
3.8
10.930 äänet
Mahjong Classic on yksitasoinen pasianssi, Mahjong-peli, jossa on 144 laattaa järjestettynä kilpikonna-asetelmaan. Löydä vastaavat laatat, tee niistä pari ja poista ne laudalta. Sinun tavoitteenasi on poistaa kaikki laatat, ja voit käyttää vihjeitä ja sekoituksia, jos tarvitset apua.

Miten Mahjong Classic -peliä pelataan?
Tässä lautapelissä kiinalaisia laattoja, joissa on pisteitä, bambuja, merkkejä ja kukkia, on pinottu muodostelmaan, jota kutsutaan kilpikonnaksi (koska muoto näyttää hieman kilpikonnan kuorelta). Päästäksesi pelin läpi, sinun täytyy poistaa kaikki laatat etsimällä vastaavia pareja ja yhdistämällä ne.

Et kuitenkaan voi vain ottaa mitä tahansa laattaa. Pelattavien laattojen on oltava vapaina ainakin yhdeltä pitkältä sivulta, eivätkä ne saa olla muiden laattojen alla. Laattamuodostelman keskelle jääneitä tai (osittain) muiden laattojen peittämiä laattoja ei voi valita.

Pelattavat laatat tulevat keltaisiksi, kun napautat niitä. Laatat, jotka eivät ole vielä pelattavia, värisevät eivätkä vaihda väriä. Napauta ruutua, jossa on ensimmäistä valitsemaasi vastaava kuva. Jos yhdistelmä on oikea, molemmat laatat katoavat. Vain vihreissä vuodenaikalaatoissa ei ole vastaavia kuvia. Näitä kunnialaattoja on yhteensä neljä, ja vaikka jokainen on erilainen, voit yhdistää mitkä tahansa kaksi tähän sarjaan kuuluvaa laattaa.

Ruudun yläreunasta näet, kuinka monta laattaa on jäljellä ja kuinka monta yhdistelmää voidaan tällä hetkellä vielä tehdä ("avoimet yhdistelmät"). Jos et löydä sopivia laattoja, voit napauttaa vinkkipainiketta ja kaksi yhdistettävää laattaa muuttuu vaaleanpunaisiksi. Jos mahdollisia yhdistelmiä ei ole jäljellä, ponnahdusikkuna ilmestyy. Tämän jälkeen voit joko sekoittaa jäljellä olevat laatat ja jatkaa pelaamista tai valita uuden pelin. 

Tässä pelissä ei ole aikarajaa, joten voit pelata omaan tahtiisi. Myöskään vihjeiden määrää ei ole rajoitettu.

Milloin Mahjong Classic julkaistiin ensimmäisen kerran?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2018.

Kuka kehitti Mahjong Classic -pelin?
Pelin on luonut GameBoss.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Mahjong Classic Walkthrough

Videota ei löydetty.