Mahjong Real

Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong RemixMahjong Remix Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong FireFlyMahjong FireFly Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Solitaire ClassicSolitaire Classic Vortex 9Vortex 9 Gold Tower DefenseGold Tower Defense Instadiva Nikki Dress up TutorialInstadiva Nikki Dress up Tutorial Football BrawlFootball Brawl Solitaire Mahjong FarmSolitaire Mahjong Farm Bubble ShooterBubble Shooter Paper.io 2Paper.io 2 ImpostorImpostor Moto X3MMoto X3M Geometry JumpGeometry Jump Love Tester 3Love Tester 3 Square BirdSquare Bird Ball RushBall Rush Hole.ioHole.io Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Love TesterLove Tester Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Flip BottleFlip Bottle Pencil RushPencil Rush Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong DimensionsMahjong Dimensions KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire Secret Office KissingSecret Office Kissing Slither.ioSlither.io Dynamons 4Dynamons 4 Gorillaz TilesGorillaz Tiles Stumble Boy MatchStumble Boy Match Mahjong TitansMahjong Titans Craftnite.ioCraftnite.io Color TunnelColor Tunnel Color Pixel Art ClassicColor Pixel Art Classic
Mahjong Real
3.9
10.735 äänet
Mahjong Real on mahjong-peli, jossa on klassisia kiinalaisia laattoja ja 18 erilaista lauta-asettelua, kuten kilpikonna, neliö, kanjoni ja linna. Löydätkö yhteensopivat parit yhdistääksesi ne ja poistaaksesi kaikki laatat?

Miten Mahjong Real -peliä pelataan?
Tässä lautapelissä tavoitteena on poistaa laattoja, kunnes niitä ei ole jäljellä. Pelaajat voivat poistaa laattoja asetelmasta etsimällä identtisiä pareja ja yhdistämällä laatat. Kaikki laatat eivät kuitenkaan ole pelattavia pelin alusta alkaen, ja tämä tekee mahjong-pasianssipeleistä haastavia.

Pelaajat voivat poimia vain ne laatat, jotka muodostavat asetelman ylimmät kerrokset. Muiden peittämiä laattoja ei voi valita, ennen kuin ne estävät laatat on poistettu. Pelattavien laattojen on myös oltava vapaita vähintään yhdeltä pitkältä sivulta. Joten laatat, jotka on pinottu päälle, mutta ovat kokonaan muiden laattojen ympäröimiä ei myöskään voi valita, kunnes ne on vapautettu.

Työskentele ylhäältä ja sivuille kohti laattoja, jotka ovat haudattuna koko asetelman pohjalle. Jos siirtosi loppuvat, voit sekoittaa jäljellä olevat laatat nähdäksesi, avaako tämä uusia mahdollisuuksia luoda pari.

Huomaathan, että identtisten laattojen kanssa on yksi poikkeus. Kukka- ja vuodenaikabonuslaatat (katso alla) ovat ainoita laattatyyppejä, joita on vain yksi. Sekä kukka- että vuodenaikasarjat koostuvat neljästä ainutlaatuisesta laatasta, jotka voidaan sovittaa yhteen parin muodostamiseksi.

Onko Mahjong Real alkuperäinen kiinalainen Mah Jongg?
Ei ole. Mahjong Real perustuu löyhästi perinteiseen Mahjong-peliin, joka sai alkunsa kaksi vuosisataa sitten Kiinassa, mutta säännöt ovat hyvin erilaiset. Perinteistä mahjongia, jota kutsutaan joskus myös mahjong rommi, pelaa kolme tai neljä pelaajaa. Mahjong Real on kuitenkin tietokoneistettu Mahjong-muoto yhdelle pelaajalle, ja se on pelimuunnelma, jota usein kutsutaan nimellä mahjong-pasianssi.

Mahjong-pasianssipelit, kuten tämä, käyttävät usein perinteistä kiinalaista 144-laattasarjaa ikonisine symboleineen ja merkkeineen. Nämä laatat voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin, joista jokainen sisältää kaksi tai useampia teemasarjoja:

Yksinkertaiset laatat
- Bambut
- Pisteet
- Merkit

Bonuslaatat
- Neljä vuodenaikaa
- Kukat

Kunnialaatat
-Neljä tuulta
-Kolme lohikäärmettä

Mahjong-pasianssissa jokainen sarja on joskus eri pistemäärän arvoinen, ja bonus- ja kunnialaattojen avulla tehdyt parit antavat yleensä enemmän pisteitä kuin yksinkertaiset laatat.

Muissa muunnelmissa voidaan kuitenkin käyttää muita laattoja ja kuvamerkkejä. Jos haluat esimerkkejä, tutustu esimerkiksi peleihin Mahjong Dimensions ja Mahjong Alchemy, joissa jokaisessa on omia ainutlaatuisia laattamalleja.  

Milloin Mahjong Real julkaistiin ensimmäisen kerran?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2018.

Kuka kehitti Mahjong Real -pelin?
Pelin on luonut GameBoss.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Mahjong Real Walkthrough

Videota ei löydetty.