Mahjong Real

Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong RemixMahjong Remix Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FireFlyMahjong FireFly Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Solitaire ClassicSolitaire Classic Rolling BallRolling Ball StoryZooStoryZoo Fantasy MadnessFantasy Madness Yummy Ice Cream FactoryYummy Ice Cream Factory Bubble ShooterBubble Shooter Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Square BirdSquare Bird ImpostorImpostor Geometry JumpGeometry Jump Hole.ioHole.io Love TesterLove Tester Body RaceBody Race Slice It AllSlice It All Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Secret Office KissingSecret Office Kissing Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong TitansMahjong Titans Spider SolitaireSpider Solitaire Craftnite.ioCraftnite.io KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Stumble Boy MatchStumble Boy Match Slither.ioSlither.io Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Flip BottleFlip Bottle Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Football 3DFootball 3D
Mahjong Real
3.9
12.566 äänet
Mahjong Real on mahjong-peli, jossa on klassisia kiinalaisia laattoja ja 18 erilaista lauta-asettelua, kuten kilpikonna, neliö, kanjoni ja linna. Löydätkö yhteensopivat parit yhdistääksesi ne ja poistaaksesi kaikki laatat?

Miten Mahjong Real -peliä pelataan?
Tässä lautapelissä tavoitteena on poistaa laattoja, kunnes niitä ei ole jäljellä. Pelaajat voivat poistaa laattoja asetelmasta etsimällä identtisiä pareja ja yhdistämällä laatat. Kaikki laatat eivät kuitenkaan ole pelattavia pelin alusta alkaen, ja tämä tekee mahjong-pasianssipeleistä haastavia.

Pelaajat voivat poimia vain ne laatat, jotka muodostavat asetelman ylimmät kerrokset. Muiden peittämiä laattoja ei voi valita, ennen kuin ne estävät laatat on poistettu. Pelattavien laattojen on myös oltava vapaita vähintään yhdeltä pitkältä sivulta. Joten laatat, jotka on pinottu päälle, mutta ovat kokonaan muiden laattojen ympäröimiä ei myöskään voi valita, kunnes ne on vapautettu.

Työskentele ylhäältä ja sivuille kohti laattoja, jotka ovat haudattuna koko asetelman pohjalle. Jos siirtosi loppuvat, voit sekoittaa jäljellä olevat laatat nähdäksesi, avaako tämä uusia mahdollisuuksia luoda pari.

Huomaathan, että identtisten laattojen kanssa on yksi poikkeus. Kukka- ja vuodenaikabonuslaatat (katso alla) ovat ainoita laattatyyppejä, joita on vain yksi. Sekä kukka- että vuodenaikasarjat koostuvat neljästä ainutlaatuisesta laatasta, jotka voidaan sovittaa yhteen parin muodostamiseksi.

Onko Mahjong Real alkuperäinen kiinalainen Mah Jongg?
Ei ole. Mahjong Real perustuu löyhästi perinteiseen Mahjong-peliin, joka sai alkunsa kaksi vuosisataa sitten Kiinassa, mutta säännöt ovat hyvin erilaiset. Perinteistä mahjongia, jota kutsutaan joskus myös mahjong rommi, pelaa kolme tai neljä pelaajaa. Mahjong Real on kuitenkin tietokoneistettu Mahjong-muoto yhdelle pelaajalle, ja se on pelimuunnelma, jota usein kutsutaan nimellä mahjong-pasianssi.

Mahjong-pasianssipelit, kuten tämä, käyttävät usein perinteistä kiinalaista 144-laattasarjaa ikonisine symboleineen ja merkkeineen. Nämä laatat voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin, joista jokainen sisältää kaksi tai useampia teemasarjoja:

Yksinkertaiset laatat
- Bambut
- Pisteet
- Merkit

Bonuslaatat
- Neljä vuodenaikaa
- Kukat

Kunnialaatat
-Neljä tuulta
-Kolme lohikäärmettä

Mahjong-pasianssissa jokainen sarja on joskus eri pistemäärän arvoinen, ja bonus- ja kunnialaattojen avulla tehdyt parit antavat yleensä enemmän pisteitä kuin yksinkertaiset laatat.

Muissa muunnelmissa voidaan kuitenkin käyttää muita laattoja ja kuvamerkkejä. Jos haluat esimerkkejä, tutustu esimerkiksi peleihin Mahjong Dimensions ja Mahjong Alchemy, joissa jokaisessa on omia ainutlaatuisia laattamalleja.  

Milloin Mahjong Real julkaistiin ensimmäisen kerran?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2018.

Kuka kehitti Mahjong Real -pelin?
Pelin on luonut GameBoss.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi