Mahjong Real
Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong RemixMahjong Remix Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Mahjong FireFlyMahjong FireFly Solitaire ClassicSolitaire Classic Mr RacerMr Racer Fish Story 3Fish Story 3 Delicious Emilys New Beginning Valentines EditionDelicious Emilys New Beginning Valentines Edition Hotel ManagerHotel Manager Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Bubble ShooterBubble Shooter Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 ImpostorImpostor Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong TitansMahjong Titans Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions ASMR Stye TreatmentASMR Stye Treatment Hole.ioHole.io Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Secret Office KissingSecret Office Kissing Slither.ioSlither.io Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Body RaceBody Race Worms ZoneWorms Zone MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD

Mahjong Real

3.9
18.939 äänet

Mahjong Real on mahjong-peli, jossa on klassisia kiinalaisia laattoja ja 18 erilaista lauta-asettelua, kuten kilpikonna, neliö, kanjoni ja linna. Löydätkö yhteensopivat parit yhdistääksesi ne ja poistaaksesi kaikki laatat?

Miten Mahjong Real -peliä pelataan?

Tässä lautapelissä tavoitteena on poistaa laattoja, kunnes niitä ei ole jäljellä. Pelaajat voivat poistaa laattoja asetelmasta etsimällä identtisiä pareja ja yhdistämällä laatat. Kaikki laatat eivät kuitenkaan ole pelattavia pelin alusta alkaen, ja tämä tekee mahjong-pasianssipeleistä haastavia.

Pelaajat voivat poimia vain ne laatat, jotka muodostavat asetelman ylimmät kerrokset. Muiden peittämiä laattoja ei voi valita, ennen kuin ne estävät laatat on poistettu. Pelattavien laattojen on myös oltava vapaita vähintään yhdeltä pitkältä sivulta. Joten laatat, jotka on pinottu päälle, mutta ovat kokonaan muiden laattojen ympäröimiä ei myöskään voi valita, kunnes ne on vapautettu.

Työskentele ylhäältä ja sivuille kohti laattoja, jotka ovat haudattuna koko asetelman pohjalle. Jos siirtosi loppuvat, voit sekoittaa jäljellä olevat laatat nähdäksesi, avaako tämä uusia mahdollisuuksia luoda pari.

Huomaathan, että identtisten laattojen kanssa on yksi poikkeus. Kukka- ja vuodenaikabonuslaatat (katso alla) ovat ainoita laattatyyppejä, joita on vain yksi. Sekä kukka- että vuodenaikasarjat koostuvat neljästä ainutlaatuisesta laatasta, jotka voidaan sovittaa yhteen parin muodostamiseksi.

Onko Mahjong Real alkuperäinen kiinalainen Mah Jongg?

Ei ole. Mahjong Real perustuu löyhästi perinteiseen Mahjong-peliin, joka sai alkunsa kaksi vuosisataa sitten Kiinassa, mutta säännöt ovat hyvin erilaiset. Perinteistä mahjongia, jota kutsutaan joskus myös mahjong rommi, pelaa kolme tai neljä pelaajaa. Mahjong Real on kuitenkin tietokoneistettu Mahjong-muoto yhdelle pelaajalle, ja se on pelimuunnelma, jota usein kutsutaan nimellä mahjong-pasianssi.

Mahjong-pasianssipelit, kuten tämä, käyttävät usein perinteistä kiinalaista 144-laattasarjaa ikonisine symboleineen ja merkkeineen. Nämä laatat voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin, joista jokainen sisältää kaksi tai useampia teemasarjoja:

Yksinkertaiset laatat
- Bambut
- Pisteet
- Merkit

Bonuslaatat
- Neljä vuodenaikaa
- Kukat

Kunnialaatat
-Neljä tuulta
-Kolme lohikäärmettä

Mahjong-pasianssissa jokainen sarja on joskus eri pistemäärän arvoinen, ja bonus- ja kunnialaattojen avulla tehdyt parit antavat yleensä enemmän pisteitä kuin yksinkertaiset laatat.

Muissa muunnelmissa voidaan kuitenkin käyttää muita laattoja ja kuvamerkkejä. Jos haluat esimerkkejä, tutustu esimerkiksi peleihin Mahjong Dimensions ja Mahjong Alchemy, joissa jokaisessa on omia ainutlaatuisia laattamalleja.  

Milloin Mahjong Real julkaistiin ensimmäisen kerran?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2018.

Kuka kehitti Mahjong Real -pelin?

Pelin on luonut GameBoss.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi