Mahjong Real
Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Mahjong CardsMahjong Cards Mahjong Connect DeluxeMahjong Connect Deluxe Mahjong Dark Dimension: Triple TimeMahjong Dark Dimension: Triple Time Solitaire Mahjong ClassicSolitaire Mahjong Classic Mahjong Connect 2Mahjong Connect 2 Mahjong Dark DimensionMahjong Dark Dimension Duck Pond MahjongDuck Pond Mahjong Mahjong Dark Dimensions: 210 secondsMahjong Dark Dimensions: 210 seconds Mahjong Classic WebglMahjong Classic Webgl Mahjong RemixMahjong Remix Microsoft MahjongMicrosoft Mahjong Mahjong Connect HalloweenMahjong Connect Halloween Mahjong FrenzyMahjong Frenzy Mahjong FireFlyMahjong FireFly Power Mahjong - The TowerPower Mahjong - The Tower Solitaire ClassicSolitaire Classic Bubble ShooterBubble Shooter Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Geometry JumpGeometry Jump Love Tester 3Love Tester 3 Square BirdSquare Bird Hole.ioHole.io ImpostorImpostor Love TesterLove Tester Secret Office KissingSecret Office Kissing Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Gorillaz TilesGorillaz Tiles Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TitansMahjong Titans KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Slither.ioSlither.io Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Ball RushBall Rush Papa's DonuteriaPapa's Donuteria Moto X3M Pool PartyMoto X3M Pool Party Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Amogus.ioAmogus.io Parkour Block 5Parkour Block 5 Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Worms ZoneWorms Zone Real Love TesterReal Love Tester Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2

Mahjong Real

3.9
15.029 äänet

Mahjong Real on mahjong-peli, jossa on klassisia kiinalaisia laattoja ja 18 erilaista lauta-asettelua, kuten kilpikonna, neliö, kanjoni ja linna. Löydätkö yhteensopivat parit yhdistääksesi ne ja poistaaksesi kaikki laatat?

Miten Mahjong Real -peliä pelataan?

Tässä lautapelissä tavoitteena on poistaa laattoja, kunnes niitä ei ole jäljellä. Pelaajat voivat poistaa laattoja asetelmasta etsimällä identtisiä pareja ja yhdistämällä laatat. Kaikki laatat eivät kuitenkaan ole pelattavia pelin alusta alkaen, ja tämä tekee mahjong-pasianssipeleistä haastavia.

Pelaajat voivat poimia vain ne laatat, jotka muodostavat asetelman ylimmät kerrokset. Muiden peittämiä laattoja ei voi valita, ennen kuin ne estävät laatat on poistettu. Pelattavien laattojen on myös oltava vapaita vähintään yhdeltä pitkältä sivulta. Joten laatat, jotka on pinottu päälle, mutta ovat kokonaan muiden laattojen ympäröimiä ei myöskään voi valita, kunnes ne on vapautettu.

Työskentele ylhäältä ja sivuille kohti laattoja, jotka ovat haudattuna koko asetelman pohjalle. Jos siirtosi loppuvat, voit sekoittaa jäljellä olevat laatat nähdäksesi, avaako tämä uusia mahdollisuuksia luoda pari.

Huomaathan, että identtisten laattojen kanssa on yksi poikkeus. Kukka- ja vuodenaikabonuslaatat (katso alla) ovat ainoita laattatyyppejä, joita on vain yksi. Sekä kukka- että vuodenaikasarjat koostuvat neljästä ainutlaatuisesta laatasta, jotka voidaan sovittaa yhteen parin muodostamiseksi.

Onko Mahjong Real alkuperäinen kiinalainen Mah Jongg?

Ei ole. Mahjong Real perustuu löyhästi perinteiseen Mahjong-peliin, joka sai alkunsa kaksi vuosisataa sitten Kiinassa, mutta säännöt ovat hyvin erilaiset. Perinteistä mahjongia, jota kutsutaan joskus myös mahjong rommi, pelaa kolme tai neljä pelaajaa. Mahjong Real on kuitenkin tietokoneistettu Mahjong-muoto yhdelle pelaajalle, ja se on pelimuunnelma, jota usein kutsutaan nimellä mahjong-pasianssi.

Mahjong-pasianssipelit, kuten tämä, käyttävät usein perinteistä kiinalaista 144-laattasarjaa ikonisine symboleineen ja merkkeineen. Nämä laatat voidaan jakaa kolmeen päätyyppiin, joista jokainen sisältää kaksi tai useampia teemasarjoja:

Yksinkertaiset laatat
- Bambut
- Pisteet
- Merkit

Bonuslaatat
- Neljä vuodenaikaa
- Kukat

Kunnialaatat
-Neljä tuulta
-Kolme lohikäärmettä

Mahjong-pasianssissa jokainen sarja on joskus eri pistemäärän arvoinen, ja bonus- ja kunnialaattojen avulla tehdyt parit antavat yleensä enemmän pisteitä kuin yksinkertaiset laatat.

Muissa muunnelmissa voidaan kuitenkin käyttää muita laattoja ja kuvamerkkejä. Jos haluat esimerkkejä, tutustu esimerkiksi peleihin Mahjong Dimensions ja Mahjong Alchemy, joissa jokaisessa on omia ainutlaatuisia laattamalleja.  

Milloin Mahjong Real julkaistiin ensimmäisen kerran?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran elokuussa 2018.

Kuka kehitti Mahjong Real -pelin?

Pelin on luonut GameBoss.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi