Spider Solitaire
Solitaire ClassicSolitaire Classic Tingly SolitaireTingly Solitaire Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe BlackjackBlackjack Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Poker WorldPoker World Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Golf SolitaireGolf Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Cafe SolitaireCafe Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire Uno OnlineUno Online Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Card SolitaireCard Solitaire FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Crescent SolitaireCrescent Solitaire Pyramid SolitairePyramid Solitaire Bubble ShooterBubble Shooter Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Nose HospitalNose Hospital ImpostorImpostor Master GunMaster Gun Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong TitansMahjong Titans Hole.ioHole.io Gorillaz TilesGorillaz Tiles Secret Office KissingSecret Office Kissing Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TowerMahjong Tower Machine City BallsMachine City Balls BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Mahjong RealMahjong Real Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Craftnite.ioCraftnite.io Slither.ioSlither.io Home Pin 2Home Pin 2 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders Garden TalesGarden Tales

Spider Solitaire

3
61.684 äänet

Spider-pasianssi on klassinen korttipeli 1940-luvun lopulta. Spider-pasianssia voi pelata yhdellä, kahdella tai neljällä maalla. Lajittele kortit alenevassa järjestyksessä ja yritä sovittaa ne maittain. Valmiit maat katoavat pöydältä. Pystytkö pääsemään eroon kaikista korteista?

Miten Spider-pasianssia?

Tässä pasianssipelissä pelipöytä muodostuu kymmenestä korttirivistä. Ylin kortti asetetaan pöydälle kuvapuoli ylöspäin ja kaikki muut kortit käännetään kuvapuoli alaspäin. Tavoitteena on tyhjentää kaikki kortit pöydältä.

Miten siirrät kortteja Spider-pasianssissa?

Pelaaja voi siirtää kortteja napauttamalla tai napsauttamalla valitakseen ne. Vedä kortti toiseen sarakkeeseen pinotaksesi sen päällimmäiseksi. Kortit on pinottava alenevassa järjestyksessä (korkealta matalalle) alkaen kuninkaasta ja päättyen ässään. Et saa skipata yhtään numeroa!

Jos haluat pinota kortit päällekkäin, vain numerolla on väliä - voit sekoittaa kaikkia maita keskenään. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä sekvenssejä, kuten ruutukuusi - herttaviisi - patanelonen. Toisin kuin Klondike-pasianssissa, sinun ei tarvitse vuorotella punaisen ja mustan maan välillä.

Jos mahdollista, kortit kannattaa kuitenkin pinota maan mukaan. Voit poimia useita kortteja yhdellä kertaa, kunhan maa täsmää ja numerosarja on valmis. Joten voit poimia ruutusetin 6 - 5 - 4 napauttamalla kuutosta ja vetämällä pinon minkä tahansa seiskan päälle (mieluiten ruutuseiskan, jos saatavilla).

Miten kortit tyhjennetään Spider-pasianssissa?

Maa on tärkeä myös korttien tyhjentämisessä. Pelipöydästä voi poistaa vain täydellisen maan, joka on pinottu oikeaan järjestykseen. Valmiit maat katoavat automaattisesti, kun lisäät viimeisen kortin.

Miten Spider-pasianssissa nostetaan uusia kortteja?

Pelin alussa pelipöydällä on 54 korttia. Loput 50 korttia muodostavat varakorttipinon. Kun siirrot loppuvat, voit napauttaa tätä pinoa jakaaksesi seuraavat kymmenen korttia. Uusi kortti peittää jokaisen sarakkeen päällimmäisen kortin.

Et voi jakaa uusia kortteja, jos jokin kymmenestä sarakkeesta on tyhjä. Joissakin Spider-pasianssin versioissa voit asettaa vain kuninkaan tyhjään paikkaan. Tässä pelissä saa kuitenkin käyttää mitä tahansa korttia. Huomaa, että et voi kumota mitään siirtoja tässä pelissä, joten katso huolellisesti ennen kuin toimit!

Milloin Spider-pasianssi julkaistiin?

Peli julkaistiin 11. lokakuuta 2021.

Kuka kehitti Spider-pasianssin?

Spider-pasianssin loi pelinkehittäjä Famobi.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi