Spider Solitaire
Solitaire ClassicSolitaire Classic Tingly SolitaireTingly Solitaire Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Poker WorldPoker World BlackjackBlackjack Cafe SolitaireCafe Solitaire Golf SolitaireGolf Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Daily SolitaireDaily Solitaire Uno OnlineUno Online Pyramid SolitairePyramid Solitaire Card SolitaireCard Solitaire FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Crescent SolitaireCrescent Solitaire Gold Strike Icy CaveGold Strike Icy Cave Candy Rain 8Candy Rain 8 Fish Stab Getting BigFish Stab Getting Big Cooking FrenzyCooking Frenzy Mahjong Christmas HolidayMahjong Christmas Holiday HangmanHangman Bubble ShooterBubble Shooter Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Geometry JumpGeometry Jump Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Hole.ioHole.io Love TesterLove Tester Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Body RaceBody Race Cut The Rope: ExperimentsCut The Rope: Experiments Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Secret Office KissingSecret Office Kissing Parking RushParking Rush Mahjong TowerMahjong Tower BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered

Spider Solitaire

2.3
81.136 äänet

Spider-pasianssi on klassinen korttipeli 1940-luvun lopulta. Spider-pasianssia voi pelata yhdellä, kahdella tai neljällä maalla. Lajittele kortit alenevassa järjestyksessä ja yritä sovittaa ne maittain. Valmiit maat katoavat pöydältä. Pystytkö pääsemään eroon kaikista korteista?

Miten Spider-pasianssia?

Tässä pasianssipelissä pelipöytä muodostuu kymmenestä korttirivistä. Ylin kortti asetetaan pöydälle kuvapuoli ylöspäin ja kaikki muut kortit käännetään kuvapuoli alaspäin. Tavoitteena on tyhjentää kaikki kortit pöydältä.

Miten siirrät kortteja Spider-pasianssissa?

Pelaaja voi siirtää kortteja napauttamalla tai napsauttamalla valitakseen ne. Vedä kortti toiseen sarakkeeseen pinotaksesi sen päällimmäiseksi. Kortit on pinottava alenevassa järjestyksessä (korkealta matalalle) alkaen kuninkaasta ja päättyen ässään. Et saa skipata yhtään numeroa!

Jos haluat pinota kortit päällekkäin, vain numerolla on väliä - voit sekoittaa kaikkia maita keskenään. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä sekvenssejä, kuten ruutukuusi - herttaviisi - patanelonen. Toisin kuin Klondike-pasianssissa, sinun ei tarvitse vuorotella punaisen ja mustan maan välillä.

Jos mahdollista, kortit kannattaa kuitenkin pinota maan mukaan. Voit poimia useita kortteja yhdellä kertaa, kunhan maa täsmää ja numerosarja on valmis. Joten voit poimia ruutusetin 6 - 5 - 4 napauttamalla kuutosta ja vetämällä pinon minkä tahansa seiskan päälle (mieluiten ruutuseiskan, jos saatavilla).

Miten kortit tyhjennetään Spider-pasianssissa?

Maa on tärkeä myös korttien tyhjentämisessä. Pelipöydästä voi poistaa vain täydellisen maan, joka on pinottu oikeaan järjestykseen. Valmiit maat katoavat automaattisesti, kun lisäät viimeisen kortin.

Miten Spider-pasianssissa nostetaan uusia kortteja?

Pelin alussa pelipöydällä on 54 korttia. Loput 50 korttia muodostavat varakorttipinon. Kun siirrot loppuvat, voit napauttaa tätä pinoa jakaaksesi seuraavat kymmenen korttia. Uusi kortti peittää jokaisen sarakkeen päällimmäisen kortin.

Et voi jakaa uusia kortteja, jos jokin kymmenestä sarakkeesta on tyhjä. Joissakin Spider-pasianssin versioissa voit asettaa vain kuninkaan tyhjään paikkaan. Tässä pelissä saa kuitenkin käyttää mitä tahansa korttia. Huomaa, että et voi kumota mitään siirtoja tässä pelissä, joten katso huolellisesti ennen kuin toimit!

Milloin Spider-pasianssi julkaistiin?

Peli julkaistiin 11. lokakuuta 2021.

Kuka kehitti Spider-pasianssin?

Spider-pasianssin loi pelinkehittäjä Famobi.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi