Spider Solitaire

Solitaire ClassicSolitaire Classic Classic Solitaire DeluxeClassic Solitaire Deluxe Tingly SolitaireTingly Solitaire Solitaire Story Tripeaks 4Solitaire Story Tripeaks 4 Golf SolitaireGolf Solitaire Arkadium Spider SolitaireArkadium Spider Solitaire Solitaire Quest PyramidSolitaire Quest Pyramid Cafe SolitaireCafe Solitaire Poker WorldPoker World BlackjackBlackjack Kings and Queens Solitaire TriPeaksKings and Queens Solitaire TriPeaks Uno OnlineUno Online Free Cell SolitaireFree Cell Solitaire Card SolitaireCard Solitaire Pyramid SolitairePyramid Solitaire Daily SolitaireDaily Solitaire FreeCell Solitaire ClassicFreeCell Solitaire Classic Crescent SolitaireCrescent Solitaire Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird Mahjong ConnectMahjong Connect ImpostorImpostor Hole.ioHole.io Body RaceBody Race Secret Office KissingSecret Office Kissing Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Slice It AllSlice It All Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Obby Blox ParkourObby Blox Parkour Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong RealMahjong Real
Spider Solitaire
2.4
65.755 äänet
Spider-pasianssi on klassinen korttipeli 1940-luvun lopulta. Spider-pasianssia voi pelata yhdellä, kahdella tai neljällä maalla. Lajittele kortit alenevassa järjestyksessä ja yritä sovittaa ne maittain. Valmiit maat katoavat pöydältä. Pystytkö pääsemään eroon kaikista korteista?

Miten Spider-pasianssia?
Tässä pasianssipelissä pelipöytä muodostuu kymmenestä korttirivistä. Ylin kortti asetetaan pöydälle kuvapuoli ylöspäin ja kaikki muut kortit käännetään kuvapuoli alaspäin. Tavoitteena on tyhjentää kaikki kortit pöydältä.

Miten siirrät kortteja Spider-pasianssissa?
Pelaaja voi siirtää kortteja napauttamalla tai napsauttamalla valitakseen ne. Vedä kortti toiseen sarakkeeseen pinotaksesi sen päällimmäiseksi. Kortit on pinottava alenevassa järjestyksessä (korkealta matalalle) alkaen kuninkaasta ja päättyen ässään. Et saa skipata yhtään numeroa!

Jos haluat pinota kortit päällekkäin, vain numerolla on väliä - voit sekoittaa kaikkia maita keskenään. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä sekvenssejä, kuten ruutukuusi - herttaviisi - patanelonen. Toisin kuin Klondike-pasianssissa, sinun ei tarvitse vuorotella punaisen ja mustan maan välillä.

Jos mahdollista, kortit kannattaa kuitenkin pinota maan mukaan. Voit poimia useita kortteja yhdellä kertaa, kunhan maa täsmää ja numerosarja on valmis. Joten voit poimia ruutusetin 6 - 5 - 4 napauttamalla kuutosta ja vetämällä pinon minkä tahansa seiskan päälle (mieluiten ruutuseiskan, jos saatavilla).

Miten kortit tyhjennetään Spider-pasianssissa?
Maa on tärkeä myös korttien tyhjentämisessä. Pelipöydästä voi poistaa vain täydellisen maan, joka on pinottu oikeaan järjestykseen. Valmiit maat katoavat automaattisesti, kun lisäät viimeisen kortin.

Miten Spider-pasianssissa nostetaan uusia kortteja?
Pelin alussa pelipöydällä on 54 korttia. Loput 50 korttia muodostavat varakorttipinon. Kun siirrot loppuvat, voit napauttaa tätä pinoa jakaaksesi seuraavat kymmenen korttia. Uusi kortti peittää jokaisen sarakkeen päällimmäisen kortin.

Et voi jakaa uusia kortteja, jos jokin kymmenestä sarakkeesta on tyhjä. Joissakin Spider-pasianssin versioissa voit asettaa vain kuninkaan tyhjään paikkaan. Tässä pelissä saa kuitenkin käyttää mitä tahansa korttia. Huomaa, että et voi kumota mitään siirtoja tässä pelissä, joten katso huolellisesti ennen kuin toimit!

Milloin Spider-pasianssi julkaistiin?
Peli julkaistiin 11. lokakuuta 2021.

Kuka kehitti Spider-pasianssin?
Spider-pasianssin loi pelinkehittäjä Famobi.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi