Tietoa pelistä

3.5 / 5 (110747 äänet)
Kuvaus
Solitaire Classic on verkkoversio suositusta korttipelistä nimeltä Klondike tai vielä tutummin Pasianssi. Voiko kortteja lajitella numeron ja maan mukaan? Vedä yhdestä kolmeen korttia pinkasta ja katso mitä voit siirtää pasianssikuvioosi.

Näin pelaat Solitaire Classic -peliä
Tätä yksin pelattavaa korttipeliä pelataan yhdellä korttipakalla. Kortit sekoitetaan ja asetetaan pöydälle seitsemään pinoon. Kunkin pinon alin kortti käännetään kuvapuoli päällepäin. Muut kortit jätetään kuvapuoli alaspäin. Tämä osa pelistä on nimeltään alkuasetelma. Alkuasetelmasta ulos jääneet kortit kasataan päällekkäin ja asetetaan kuvapuoli alaspäin yhteen kulmaan pöytää. Tämä pino on nimeltään käsipakkatai pakka.

Voit siirtää kortteja kuvapuoli ylöspäin olevista korteista ja rakentaa niitä pinoja isoista korteista pienimpään. Käytä vuorotellen punaisia ja mustia kortteja.

Alkuasetelman yläpuolella on neljä tyhjää paikkaa. Voit siirtää kortteja näille paikoille pienimmästä suurimpaan. Kuhunkin paikkaan voi rakentaa vain yhtä maata. (Eli herttaa, pataa, ruutua ja ristiä). Kun kaikki korttisi ovat näissä neljässä pinkassa, olet voittanut pelin.

Älä hätäännyt, vaikka tekisitkin virheen. Pelissä on myös 'kumoa'-painike. Sitä painamalla voit peruuttaa siirtosi.

Solitaire Classic: lisätoiminnallisuudet
Voit muuttaa useita pelin toiminnallisuuksia asetusvalikon kautta (painike, jossa on rattaan kuva). Esimerkiksi voit käyttää painiketta, jossa on kaksi kättä kuvakkeena, vaihdellaksesi oikea- ja vasenkätisen pelin alkuasetelman välillä.

Painike, jossa on kuva kolmesta kortista yhden kortin päällä taas antaa sinun vaihtaa nostettavien korttien lukumäärää. Voit siis nostaa joko yhden kortin kerrallaan pakasta tai jopa kolme korttia kerralla. Kolmen kortin nostaminen kerralla vaikeuttaa pelin päättämistä.

Napauta nuolta palataksesi peliin.

Julkaisupäivä
Solitaire Classic julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2016, mutta tämä uusi version pelistä julkaistiin 7.10.2021.

Kehittäjä
Tämän pelin on kehittänyt Famobi.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Solitaire Classic Walkthrough

Videota ei löydetty.