Bubble Shooter
Bubble Shooter DeluxeBubble Shooter Deluxe Smarty Bubbles X-mas EditionSmarty Bubbles X-mas Edition Bubble CharmsBubble Charms Bubble BusterBubble Buster PoppitPoppit Bubble MeadowBubble Meadow Inside Out Thought BubblesInside Out Thought Bubbles Bubble Shooter Saga 2Bubble Shooter Saga 2 Bubble Shooter SagaBubble Shooter Saga Save ButterfliesSave Butterflies Bubble BurstBubble Burst Puzzle BobblePuzzle Bobble Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Pet ConnectPet Connect 10x10 Block Puzzle10x10 Block Puzzle Bubble Shooter FreeBubble Shooter Free BlocksBlocks 1010 Deluxe1010 Deluxe Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Nose HospitalNose Hospital Love Tester 3Love Tester 3 Master GunMaster Gun ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Geometry JumpGeometry Jump KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire Love TesterLove Tester Mahjong TitansMahjong Titans Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Hole.ioHole.io Mahjong TowerMahjong Tower Machine City BallsMachine City Balls Secret Office KissingSecret Office Kissing BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Home Pin 2Home Pin 2 Mahjong RealMahjong Real Craftnite.ioCraftnite.io Organize ItOrganize It MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Slither.ioSlither.io

Bubble Shooter

3.5
402.009 äänet

Bubble Shooter, joka tunnetaan myös nimellä Bubble Game 3, on klassinen "yhdistä kolme" -peli, jossa sinun on muodostettava kuplista vähintään kolmen sarjoja, jotta ne poksahtavat. Kun uusia kuplarivejä tulee jatkuvasti alas, kuinka kauan pysyt pelissä?

Miten Bubble Shooter -peliä pelataan?

Ammu värillisiä kuplia kuplapyssylläsi ja muodosta kolmen tai useamman kuplan yhdistelmiä. Kolmen tai useamman kuplan yhdistelmät poksahtavat ja postuvat laudalta. Mutta jos kelvollista yhdistelmää ei tehdä, yksi alimman rivin harmaista kuplista katoaa. Kun harmaita kuplia ei ole jäljellä, kuplarivit siirtyvät alaspäin.

Tavoitteena tässä taitopelissä on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä ennen kuin kuplat saavuttavat peliruudun alaosan. Poksauta kuplat ennen kuin ne putoavat liian lähelle kuplapyssyä, muuten kuplamuuri estää sinut ja häviät pelin.

Bubble Shooter -pelin strategia

Pysy pelissä niin kauan kuin pystyt saadaksesi mahdollisimmat paljon pisteitä. Pelissä on tärkeää poistaa tarpeeksi kuplia tilan luomiseksi, mutta ei kuitenkaan poistaa niitä kaikkia (myös tämä päättää pelin). Älä anna kuplien kerääntyä keskelle. Tämä alue on vaikein käsitellä, jos kuplat putoavat liian alas ja estävät ampumasta kohteeseen.

Näytön alareunasta näet, mitkä kaksi väriä ovat seuraavana vuorossa, joten suunnittele hieman etukäteen. Voit myös kimmottaa kumplia seinistä. Tästä on hyötyä esteiden kiertämisessä ja vaikeiden laukausten hallinnassa. Myös ne kuplat, jotka menettävät liitoksensa kattoon, poksahtavat. Tällä tavalla voit luoda suuren ketjureaktion ja räjäyttää paljon kuplia yhdellä kertaa.

Julkaisupäivä

Vaikka Bubble Shooterin alkuperäinen Flash-versio on paljon vanhempi, tämä uusi HTML5-versio julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Kehittäjä

Bubble 3 -pelin on tehnyt OrangeGames.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi