Paper.io 2

Amogus.ioAmogus.io State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World States BattleStates Battle Color GalaxyColor Galaxy Wanderers.ioWanderers.io Hole.ioHole.io Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Mope.ioMope.io Worms ZoneWorms Zone Little Big SnakeLittle Big Snake SuperHero.ioSuperHero.io Wormate.ioWormate.io Catac.IOCatac.IO SuperSpin.ioSuperSpin.io Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone Stabfish.ioStabfish.io Gulper.ioGulper.io Noob vs Pro Stick WarNoob vs Pro Stick War Burnin Rubber MultiplayerBurnin Rubber Multiplayer Slice It AllSlice It All Mahjong 3D CandyMahjong 3D Candy Super Droid AdventureSuper Droid Adventure Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Body RaceBody Race Geometry JumpGeometry Jump Flip BottleFlip Bottle Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong TitansMahjong Titans Color Tunnel FMColor Tunnel FM Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Stumble Boy MatchStumble Boy Match Unload the FridgeUnload the Fridge Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter
Paper.io 2
4.2
199.703 äänet
Paper.io 2 on moninpeli. Kilpaile muita pelaajia vastaan ​​reaaliajassa ja yritä vallata areenalla mahdollisimman paljon tilaa. Varasta alueita vastustajiltasi ja maalaa kaikki omalla värilläsi.

Miten Paper.io 2:ta pelataan
Tässä .io-pelissä tavoitteenasi on vallata niin suuri osa areenasta kuin pystyt. Joka kerta, kun poistut turvavyöhykkeeltäsi, hahmosi jättää jälkeensä maalijäljen. Kun palaat vyöhykkeellesi, kaikki piirtämäsi silmukan sisällä oleva maaperä muuttuu sinun väriseksi ja tulee osaksi aluettasi.

Kuitenkin niin kauan kuin olet oman alueesi ulkopuolella ja häntäsi on paljaana, olet alttiina muiden pelaajien hyökkäyksille. Jos pelaaja ylittää häntäsi, kuolet. Menetät koko alueesi ja sinun on aloitettava alusta.

Paper.io 2 -strategia: neuvot ja vinkit
Liikkumalla kaukana turvavyöhykkeesi ulkopuolella voit laajentaa aluettasi nopeasti, mutta vain, jos selviät siitä. Useimmiten liika ahneus ei kannata, koska olet erittäin alttiina hyökkäyksille. Ole varovainen: pysy lähellä aluettasi ja astu sisään ja ulos säännöllisesti vähentääksesi pelisi päättymisen riskiä.

Nappaa muiden pelaajien alueita, kun he eivät ole näkyvissä. Jos näet pelaajan, jolla on pitkä jälki, käytä tilaisuutta hyökätä ja poistaa hänet pelistä. Näin he menettävät koko alueensa yhdellä iskulla. Heidän sijoituksensa tulostaulukossa putoaa alas, jättäen sinulle tilaa päästä paremmalle sijalle!

Jos mahdollista, liiku alueen reunoja pitkin. Tämä antaa sinulle enemmän suojaa, kun kuljet vaivihkaa areenalla ja kasvatat aluettasi. On mahdollista saavuttaa 100 % hallinta, mutta se ei ole helppoa.

Julkaisupäivä
Paper.io 2 julkaistiin iOS:lle ja Androidille vuonna 2018. HTML5-versio julkaistiin maaliskuussa 2019.

Kehittäjä
Paper.io 2:n on kehittänyt DRA, ja se on saanut inspiraationsa Voodoon luomasta Paper.io-pelistä.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi
Käytä nuolinäppäimiä

Paper.io 2 Walkthrough

Videota ei löydetty.