Paper.io 2

Amogus.ioAmogus.io State.ioState.io Wanderers.ioWanderers.io Hole.ioHole.io Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Worms ZoneWorms Zone Wormate.ioWormate.io SuperHero.ioSuperHero.io Little Big SnakeLittle Big Snake Catac.IOCatac.IO SuperSpin.ioSuperSpin.io GooseGame.ioGooseGame.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Mope.ioMope.io Agar.ioAgar.io Stabfish.ioStabfish.io Ghost Fight IOGhost Fight IO Bubble Shooter HD 2Bubble Shooter HD 2 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Moto X3MMoto X3M Kris MahjongKris Mahjong Love Tester 3Love Tester 3 Body RaceBody Race Wheelie BikeWheelie Bike Square BirdSquare Bird Giant Rush!Giant Rush! Mahjong ConnectMahjong Connect Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Flip BottleFlip Bottle Mahjong ClassicMahjong Classic Secret Office KissingSecret Office Kissing Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Stumble Boy MatchStumble Boy Match Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Spider SolitaireSpider Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Basket RandomBasket Random Gorillaz TilesGorillaz Tiles Nine BlocksNine Blocks KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Winx Club: Dress upWinx Club: Dress up Mahjong TitansMahjong Titans Pool 8 BallPool 8 Ball Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Drift BossDrift Boss Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Moto X3M Pool PartyMoto X3M Pool Party Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Love TesterLove Tester Mahjong RealMahjong Real Neon BikerNeon Biker Forest MatchForest Match Garden Tales 3Garden Tales 3 Nut RushNut Rush Fireboy and Watergirl 2: Light TempleFireboy and Watergirl 2: Light Temple Moto X3M 6 Spooky LandMoto X3M 6 Spooky Land Mahjong TowerMahjong Tower Sand Sort PuzzleSand Sort Puzzle Fireboy and Watergirl 4: Crystal TempleFireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
Paper.io 2
4.2
165.699 äänet
Paper.io 2 on moninpeli. Kilpaile muita pelaajia vastaan ​​reaaliajassa ja yritä vallata areenalla mahdollisimman paljon tilaa. Varasta alueita vastustajiltasi ja maalaa kaikki omalla värilläsi.

Miten Paper.io 2:ta pelataan
Tässä .io-pelissä tavoitteenasi on vallata niin suuri osa areenasta kuin pystyt. Joka kerta, kun poistut turvavyöhykkeeltäsi, hahmosi jättää jälkeensä maalijäljen. Kun palaat vyöhykkeellesi, kaikki piirtämäsi silmukan sisällä oleva maaperä muuttuu sinun väriseksi ja tulee osaksi aluettasi.

Kuitenkin niin kauan kuin olet oman alueesi ulkopuolella ja häntäsi on paljaana, olet alttiina muiden pelaajien hyökkäyksille. Jos pelaaja ylittää häntäsi, kuolet. Menetät koko alueesi ja sinun on aloitettava alusta.

Paper.io 2 -strategia: neuvot ja vinkit
Liikkumalla kaukana turvavyöhykkeesi ulkopuolella voit laajentaa aluettasi nopeasti, mutta vain, jos selviät siitä. Useimmiten liika ahneus ei kannata, koska olet erittäin alttiina hyökkäyksille. Ole varovainen: pysy lähellä aluettasi ja astu sisään ja ulos säännöllisesti vähentääksesi pelisi päättymisen riskiä.

Nappaa muiden pelaajien alueita, kun he eivät ole näkyvissä. Jos näet pelaajan, jolla on pitkä jälki, käytä tilaisuutta hyökätä ja poistaa hänet pelistä. Näin he menettävät koko alueensa yhdellä iskulla. Heidän sijoituksensa tulostaulukossa putoaa alas, jättäen sinulle tilaa päästä paremmalle sijalle!

Jos mahdollista, liiku alueen reunoja pitkin. Tämä antaa sinulle enemmän suojaa, kun kuljet vaivihkaa areenalla ja kasvatat aluettasi. On mahdollista saavuttaa 100 % hallinta, mutta se ei ole helppoa.

Julkaisupäivä
Paper.io 2 julkaistiin iOS:lle ja Androidille vuonna 2018. HTML5-versio julkaistiin maaliskuussa 2019.

Kehittäjä
Paper.io 2:n on kehittänyt DRA, ja se on saanut inspiraationsa Voodoon luomasta Paper.io-pelistä.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi
Käytä nuolinäppäimiä

Paper.io 2 Walkthrough

Videota ei löydetty.