Paper.io 2
Amogus.ioAmogus.io State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World States BattleStates Battle Color GalaxyColor Galaxy Wanderers.ioWanderers.io Hole.ioHole.io Craftnite.ioCraftnite.io Slither.ioSlither.io Worms ZoneWorms Zone Little Big SnakeLittle Big Snake Wormate.ioWormate.io Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone SuperHero.ioSuperHero.io Wormax.ioWormax.io Agar.ioAgar.io Catac.IOCatac.IO CrazySteve.ioCrazySteve.io Zombs Royale (ZombsRoyale.io)Zombs Royale (ZombsRoyale.io) Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Mahjong ClassicMahjong Classic Nose HospitalNose Hospital Love Tester 3Love Tester 3 Master GunMaster Gun ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Geometry JumpGeometry Jump KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire Love TesterLove Tester Mahjong TitansMahjong Titans Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TowerMahjong Tower Machine City BallsMachine City Balls Secret Office KissingSecret Office Kissing BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Home Pin 2Home Pin 2 Mahjong RealMahjong Real Organize ItOrganize It MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders Farm Match Seasons 2Farm Match Seasons 2 Pet ConnectPet Connect

Paper.io 2

4.2
296.550 äänet

Paper.io 2 on moninpeli. Kilpaile muita pelaajia vastaan ​​reaaliajassa ja yritä vallata areenalla mahdollisimman paljon tilaa. Varasta alueita vastustajiltasi ja maalaa kaikki omalla värilläsi.

Miten Paper.io 2:ta pelataan

Tässä .io-pelissä tavoitteenasi on vallata niin suuri osa areenasta kuin pystyt. Joka kerta, kun poistut turvavyöhykkeeltäsi, hahmosi jättää jälkeensä maalijäljen. Kun palaat vyöhykkeellesi, kaikki piirtämäsi silmukan sisällä oleva maaperä muuttuu sinun väriseksi ja tulee osaksi aluettasi.

Kuitenkin niin kauan kuin olet oman alueesi ulkopuolella ja häntäsi on paljaana, olet alttiina muiden pelaajien hyökkäyksille. Jos pelaaja ylittää häntäsi, kuolet. Menetät koko alueesi ja sinun on aloitettava alusta.

Paper.io 2 -strategia: neuvot ja vinkit

Liikkumalla kaukana turvavyöhykkeesi ulkopuolella voit laajentaa aluettasi nopeasti, mutta vain, jos selviät siitä. Useimmiten liika ahneus ei kannata, koska olet erittäin alttiina hyökkäyksille. Ole varovainen: pysy lähellä aluettasi ja astu sisään ja ulos säännöllisesti vähentääksesi pelisi päättymisen riskiä.

Nappaa muiden pelaajien alueita, kun he eivät ole näkyvissä. Jos näet pelaajan, jolla on pitkä jälki, käytä tilaisuutta hyökätä ja poistaa hänet pelistä. Näin he menettävät koko alueensa yhdellä iskulla. Heidän sijoituksensa tulostaulukossa putoaa alas, jättäen sinulle tilaa päästä paremmalle sijalle!

Jos mahdollista, liiku alueen reunoja pitkin. Tämä antaa sinulle enemmän suojaa, kun kuljet vaivihkaa areenalla ja kasvatat aluettasi. On mahdollista saavuttaa 100 % hallinta, mutta se ei ole helppoa.

Julkaisupäivä

Paper.io 2 julkaistiin iOS:lle ja Androidille vuonna 2018. HTML5-versio julkaistiin maaliskuussa 2019.

Kehittäjä

Paper.io 2:n on kehittänyt DRA, ja se on saanut inspiraationsa Voodoon luomasta Paper.io-pelistä.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi
Käytä nuolinäppäimiä