Slither.io
Little Big SnakeLittle Big Snake Wormax.ioWormax.io Worms ZoneWorms Zone Wormate.ioWormate.io Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone SuperSpin.ioSuperSpin.io Slither BirdsSlither Birds Angry SnakesAngry Snakes Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies Fall Down AdventureFall Down Adventure Superhex.ioSuperhex.io BrickZBrickZ SnakeZSnakeZ Santa SnakeSanta Snake Body RaceBody Race Color TunnelColor Tunnel Pencil RushPencil Rush SlopeSlope Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ConnectMahjong Connect Geometry JumpGeometry Jump Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic Square BirdSquare Bird Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Secret Office KissingSecret Office Kissing Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong TitansMahjong Titans KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TowerMahjong Tower Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Papa's DonuteriaPapa's Donuteria Moto X3M Pool PartyMoto X3M Pool Party Solitaire Mahjong Classic 2Solitaire Mahjong Classic 2 Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Parkour Block 5Parkour Block 5 Ball RushBall Rush Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Mahjong RealMahjong Real Tile Guru Match FunTile Guru Match Fun

Slither.io

4.1
235.667 äänet

Slither.io on käärmepeli, jossa on kiiltomatoja. Kerää kimaltelevia palloja kasvaaksesi isommaksi ja kiivetäksesi ylemmäs tulosluettelossa. Kaikkein ravitsevinta ruokaa on kuitenkin toiset käärmeet. Voita vastustajasi areenalla ja eliminoi heidän matonsa saadaksesi niiden energiat itsellesi.

Kuinka Slither.io-peliä pelataan?

Tässä io-pelissä voit luikerrella live-monipelaaja-areenan lävitse ja kerätä kiiltäviä palloja. Jokainen nauttimasi pallo saa käärmeesi kasvamaan hieman pidemmäksi ja vahvemmaksi. Voit kukistaa vastustajasi hipsimällä heidän ympärillään ja saamalla heidän päänsä kumahtamaan kiiltomatosi kehoon. Toinen mato räjähtää tällöin kirkkaasti loistavien energiamöykkyjen ketjuksi, jonka voit kerätä itsellesi.

Kuinka lisätään nopeutta Slither.io-pelissä?

Lisää nopeuttasi hyökätäksesi muiden kimppuun tai kartaksesi vastustajalta pitämällä hiiren painiketta painettuna tai pitämällä ylös-painiketta pohjassa. Kostetusnäyttöisillä laitteilla: napauta näyttöä kahdesti ja pidä. Ole kuitenkin varovainen, sillä nopeuden lisääminen lyhentää käärmeesi pituutta.

Kuinka käärmettä voi vaihtaa Slither.io-pelissä?

Voit valita eri käärmeen napauttamalla "Change Skin" -kohtaa päävalikon vasemmassa alakulmassa. Sen jälkeen voit valita nahan tai tehdä oman räätälöidyn käärmeennahkasi napauttamalla "Build a Slither" -kuvaketta oikeassa alakulmassa.

Kuinka Slither.io-pelissä voi voittaa? - Vinkkejä ja niksejä

Pidä silmällä karttaa – Pelin aikana päivittyvä kartta näkyy näytön alakulmassa ja siitä näet, missä olet. Suurin osa palloista ilmestyy keskelle, vähemmän reuna-alueille.

Kiirehdi vain kun on pakko – Kuten jo aiemmin on kerrottu, nopeuden lisäämisellä on seurauksensa. Välttääksesi turhan kutistumisen, pidä kiirettä vain silloin, kun todella tarvitset ja kun palkkio on sen arvoinen.

Kierry suojakerälle – Tässä pelissä voit kääriytyä oman vartalosi ympärille - käytä sitä hyödyksesi. Jos näet hävinneen pelaajan ison siemenketjun, kierrä itsesi sen ympärille, jotta muut eivät nappaisi sitä. Voit myös kääriytyä kerälle suojellaksesi itseäsi.

Nappaa vastustajasi ansaan – Kun kasvat isommaksi, voit käyttää matosi kehoa vastustajan ympärille kääritytymiseen. Saat muut pelaajat ansaan puristamalla heidät tiukasti paikoilleen.

Älä anna aggressiivisten pelaajien ärsyttää itseäsi – Kun kasvat isommaksi, jotku pienemmät pelaajat saattavat hyökätä aggressiivisesti kimppuusi. Heillä on vähemmän hävittävää ja paljon saavutettavaa. Älä anna heidän ärsyttää itseäsi. Pienet, mutta aggressiiviset pelaajat yrittävät käyttää hyödykseen kokoasi puolustautumalla nopeudella, mutta saattavat samalla olla huolimattomia ja törmätä johonkin näin tehdessään. Pysy rauhallisena, kääriydy kerälle ja kokosi suojelee sinua.

Vältä siemensekoilua - Kun iso käärme kuolee, monet pelaajat hyökkäävät kimppuun siementen perässä. Ole varovainen, äläkä kiirehdi isoon joukkoon, elleivät hyödyt ole riskejä suuremmat. Tällaiset ryhmät koituvat usein monien matojen kuolemaksi. Sitä paitsi jos olet iso mato, saatat löytää itsesi kerta heitolla useiden nopeiden ja aggressiivisten pienten käärmeiden hyökkäyksen kohteena.

Ovatko Slither.io-pelin pelaajat oikeita ihmisiä?

Kyllä, tämä alkuperäisen version Slither.io-pelin pelaajat ovat todellisia ihmisiä. Mutta koska peli on suosittu, saatat kuitenkin löytää verkosta monia pelin halpakopioita ja näissä väärennöksissä on usein botteja oikeiden pelaajien sijaan.

Miksi Slither.io pysähtelee minulla?

Kun Slither.io-pelistä tuli yhdessä yössä hitti vuonna 2016, hidastelu oli iso ongelma. Nykyään peli on erittäin vakaa ja ylikuorimittuneisiin palvelimiin liittyvät viiveongelmat on korjattu. Aikaisemmin pelin kehittäjä ei vain ollut odottanut pelin kasvavaa suosiota ja kehittäjä ei täysin kyennyt pysymään kysynnän tahdissa. Pelaajat jopa kehittivät fiksuja hyökkäystyylejä, jotka käyttivät hyväkseen pelissä olevaa viivettä.

Jotkut pelaajat tosin huomasivat ajoittain eri tyyppistä viivettä nimeltä graafinen viive. Tiedät, että kyseessä on graafinen viive, jos peli hidastuu, kun kohtaat useampia käärmeitä etenkin nopeutta lisätessä. Tämä ei johdu pelistä itsestään, vaan siitä, että puhelimesi, tablettisi tai tietokoneesi ei ole tarpeeksi tehokas pyörittämään peliä.

Milloin Slither.io julkaistiin?

Tämän pelin alkuperäinen julkaisu tapahtui maaliskuussa 2016.

Kuka on kehittänyt Slither.io-pelin?

Slither.io-pelin on kehittänyt Steve Howse, joka on kehittänyt useita muitakin pelejä, kuten esimerkiksiCircle Push ja Flappy 2048 Extreme -pelit. Howse muutti Michiganiin ja innostui kehittämään Slither.ion huomattuaan Agar.io-pelin suosion. Tuohon aikaan Howse oli itsenäinen pelinkehittäjä, joka hädin tuskin sai raavittua vuokrarahat kasaan. Pelin huippusuosio toi Howselle 100 000 dollarin päivätulot ja Slither.ion huima suosio muutti täysin hänen elämänsä.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi
Käytä nuolinäppäimiä