Amogus.io
Paper.io 2Paper.io 2 State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World Color GalaxyColor Galaxy States BattleStates Battle Wanderers.ioWanderers.io Worms ZoneWorms Zone Craftnite.ioCraftnite.io Slither.ioSlither.io Hole.ioHole.io Little Big SnakeLittle Big Snake Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone Wormate.ioWormate.io Catac.IOCatac.IO Mope.ioMope.io Gulper.ioGulper.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Starblast.ioStarblast.io Wormax.ioWormax.io Bucket CrusherBucket Crusher Fish Eat Grow MegaFish Eat Grow Mega Idle Hotel EmpireIdle Hotel Empire Race ClickerRace Clicker Zen Mini Games 2Zen Mini Games 2 Jet BoiJet Boi Tropical Cubes 2048Tropical Cubes 2048 Dynamons 8Dynamons 8 Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Spider SolitaireSpider Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Toilet PinToilet Pin Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles ImpostorImpostor Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong RealMahjong Real Geometry JumpGeometry Jump Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Block PuzzleBlock Puzzle Square BirdSquare Bird MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Moto X3MMoto X3M Daily SolitaireDaily Solitaire Love Tester 3Love Tester 3 BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Master GunMaster Gun

Amogus.io

4
53.518 äänet

Amogus.io on koukuttava moninpeli. Tavoitteena on vallata niin paljon reviiriä kuin mahdollista. Pyrähdä avaruusaluksen läpi ja pulahda sisään ja ulos turva-alueelta saadaksesi lisää maata. Estä muita pelaajia poistaaksesi heidät.

Miten pelata Amogus.io-peliä?

Tämä dot io -peli on risteymä aluevaltauspelin, kuten Paper.io 2:n, pelattavuuden ja Internetin selviytymispelin Among Us -hitin miehistö- ja huijariseikkailupelin välillä.

Jokainen miehistön jäsen yrittää vallata mahdollisimman suuren osan avaruusaluksesta. Jokaiselle pelaajahahmolle annetaan väri, jolla heidän alueensa maalataan. Aloitat pienestä ympyrästä. Juokse tämän ympyrän ulkopuolelle piirtääksesi viivan, ja sulje se siirtymällä taan ympyrään. Piirtämäsi silmukan sisällä oleva alue kuuluu nyt sinulle.

Uusia reviirejä voi vallata luomalla tällaisia silmukoita, mutta samalla voi nakertaa muiden pelaajien kotialueita. Varo vain, sillä kun poistut turva-alueelta, olet haavoittuvainen hyökkäyksille. Jos toinen pelaaja ylittää rajasi ennen kuin pystyt sulkemaan silmukan, miehistösi kuolee.

Tämä pätee myös omaan hahmoosi: et voi ylittää omaa rajaasi, koska tämä johtaa myös siihen, että avaruusolentosi pilkotaan kahtia!

Onko Amogus.io-pelin voittamiseen mitään vinkkejä ja niksejä?

Pelaajat voivat kilpailla päästäkseen tulostaulukon kärkeen, mutta pelin kokonaan voittaminen edellyttää areenan 100-prosenttista miehitystä. Suurten alueiden haltuunotto yhdellä kertaa on riskialtista, koska harhautuminen kauas kotialueen ulkopuolelle jättää sinut alttiiksi hyökkäyksille. Kuitenkin, kun työskentelet sivuilla ja luot "lonkeroita", voit nopeasti muodostaa yhteyden ja maalata välissä olevat alueet itsellesi.

Voit hyökätä kohti muita pelaajia, jotka yrittävät syödä alueesi, mutta muista, että he saattavat yrittää provosoida sinua tekemään juuri niin. Voit myös pelata varman päälle välttämällä kahakoita ja keskittymällä vain laajentamiseen. Vihollispelaajat hyökkäävät myös toistensa kimppuun, joten on usein vain ajan kysymys, milloin vastustajat tappavat toisensa joka tapauksessa.

Hyppääminen kamppailuihin, joissa on mukana useita pelaajia, on aina riskialtista. Jos kahakka menee sotkuiseksi, muista, että voit aina siirtyä takaisin kotialueellesi turvaan.

Onko Amogus.io oikea moninpeli?

Kyllä, tämä alkuperäinen versio Amogusta on todellinen moninpeli. Tämä tarkoittaa, että pelin muut pelaajat ovat oikeita ihmisiä, eivät botteja.

Milloin Amogus.io julkaistiin?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 15. marraskuuta 2021. 

Kuka kehitti Amogus.io-pelin?

Pelin on luonut pelin kehittäjä DRA.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi