Amogus.io

Paper.io 2Paper.io 2 State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World States BattleStates Battle Color GalaxyColor Galaxy Wanderers.ioWanderers.io Hole.ioHole.io Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Mope.ioMope.io Worms ZoneWorms Zone Little Big SnakeLittle Big Snake SuperHero.ioSuperHero.io Wormate.ioWormate.io Catac.IOCatac.IO SuperSpin.ioSuperSpin.io Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone Stabfish.ioStabfish.io Gulper.ioGulper.io Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Moto X3MMoto X3M Slice It AllSlice It All Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Body RaceBody Race Geometry JumpGeometry Jump Flip BottleFlip Bottle Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Secret Office KissingSecret Office Kissing Noob vs Pro Stick WarNoob vs Pro Stick War Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Mahjong TitansMahjong Titans Stumble Boy MatchStumble Boy Match Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Color Tunnel FMColor Tunnel FM Unload the FridgeUnload the Fridge Mahjong TowerMahjong Tower Color Pixel Art ClassicColor Pixel Art Classic
Amogus.io
4
34.581 äänet
Amogus.io on koukuttava moninpeli. Tavoitteena on vallata niin paljon reviiriä kuin mahdollista. Pyrähdä avaruusaluksen läpi ja pulahda sisään ja ulos turva-alueelta saadaksesi lisää maata. Estä muita pelaajia poistaaksesi heidät.

Miten pelata Amogus.io-peliä?
Tämä dot io -peli on risteymä aluevaltauspelin, kuten Paper.io 2:n, pelattavuuden ja Internetin selviytymispelin Among Us -hitin miehistö- ja huijariseikkailupelin välillä.

Jokainen miehistön jäsen yrittää vallata mahdollisimman suuren osan avaruusaluksesta. Jokaiselle pelaajahahmolle annetaan väri, jolla heidän alueensa maalataan. Aloitat pienestä ympyrästä. Juokse tämän ympyrän ulkopuolelle piirtääksesi viivan, ja sulje se siirtymällä taan ympyrään. Piirtämäsi silmukan sisällä oleva alue kuuluu nyt sinulle.

Uusia reviirejä voi vallata luomalla tällaisia silmukoita, mutta samalla voi nakertaa muiden pelaajien kotialueita. Varo vain, sillä kun poistut turva-alueelta, olet haavoittuvainen hyökkäyksille. Jos toinen pelaaja ylittää rajasi ennen kuin pystyt sulkemaan silmukan, miehistösi kuolee.

Tämä pätee myös omaan hahmoosi: et voi ylittää omaa rajaasi, koska tämä johtaa myös siihen, että avaruusolentosi pilkotaan kahtia!

Onko Amogus.io-pelin voittamiseen mitään vinkkejä ja niksejä?
Pelaajat voivat kilpailla päästäkseen tulostaulukon kärkeen, mutta pelin kokonaan voittaminen edellyttää areenan 100-prosenttista miehitystä. Suurten alueiden haltuunotto yhdellä kertaa on riskialtista, koska harhautuminen kauas kotialueen ulkopuolelle jättää sinut alttiiksi hyökkäyksille. Kuitenkin, kun työskentelet sivuilla ja luot "lonkeroita", voit nopeasti muodostaa yhteyden ja maalata välissä olevat alueet itsellesi.

Voit hyökätä kohti muita pelaajia, jotka yrittävät syödä alueesi, mutta muista, että he saattavat yrittää provosoida sinua tekemään juuri niin. Voit myös pelata varman päälle välttämällä kahakoita ja keskittymällä vain laajentamiseen. Vihollispelaajat hyökkäävät myös toistensa kimppuun, joten on usein vain ajan kysymys, milloin vastustajat tappavat toisensa joka tapauksessa.

Hyppääminen kamppailuihin, joissa on mukana useita pelaajia, on aina riskialtista. Jos kahakka menee sotkuiseksi, muista, että voit aina siirtyä takaisin kotialueellesi turvaan.

Onko Amogus.io oikea moninpeli?
Kyllä, tämä alkuperäinen versio Amogusta on todellinen moninpeli. Tämä tarkoittaa, että pelin muut pelaajat ovat oikeita ihmisiä, eivät botteja.

Milloin Amogus.io julkaistiin?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 15. marraskuuta 2021. 

Kuka kehitti Amogus.io-pelin?
Pelin on luonut pelin kehittäjä DRA.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Amogus.io Walkthrough

Videota ei löydetty.