Amogus.io
Paper.io 2Paper.io 2 State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World States BattleStates Battle Color GalaxyColor Galaxy Wanderers.ioWanderers.io Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Slither.ioSlither.io Worms ZoneWorms Zone Little Big SnakeLittle Big Snake Wormsarena.ioWormsarena.io Wormate.ioWormate.io Worm Hunt - Snake Game IO ZoneWorm Hunt - Snake Game IO Zone Agar.ioAgar.io Catac.IOCatac.IO Wormax.ioWormax.io Gulper.ioGulper.io CrazySteve.ioCrazySteve.io Mr RacerMr Racer Fish Story 3Fish Story 3 Delicious Emilys New Beginning Valentines EditionDelicious Emilys New Beginning Valentines Edition Hotel ManagerHotel Manager Vega Mix: Fairy TownVega Mix: Fairy Town Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 ImpostorImpostor Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong TitansMahjong Titans Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TowerMahjong Tower ASMR Stye TreatmentASMR Stye Treatment Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong RealMahjong Real Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Body RaceBody Race BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle

Amogus.io

4
50.470 äänet

Amogus.io on koukuttava moninpeli. Tavoitteena on vallata niin paljon reviiriä kuin mahdollista. Pyrähdä avaruusaluksen läpi ja pulahda sisään ja ulos turva-alueelta saadaksesi lisää maata. Estä muita pelaajia poistaaksesi heidät.

Miten pelata Amogus.io-peliä?

Tämä dot io -peli on risteymä aluevaltauspelin, kuten Paper.io 2:n, pelattavuuden ja Internetin selviytymispelin Among Us -hitin miehistö- ja huijariseikkailupelin välillä.

Jokainen miehistön jäsen yrittää vallata mahdollisimman suuren osan avaruusaluksesta. Jokaiselle pelaajahahmolle annetaan väri, jolla heidän alueensa maalataan. Aloitat pienestä ympyrästä. Juokse tämän ympyrän ulkopuolelle piirtääksesi viivan, ja sulje se siirtymällä taan ympyrään. Piirtämäsi silmukan sisällä oleva alue kuuluu nyt sinulle.

Uusia reviirejä voi vallata luomalla tällaisia silmukoita, mutta samalla voi nakertaa muiden pelaajien kotialueita. Varo vain, sillä kun poistut turva-alueelta, olet haavoittuvainen hyökkäyksille. Jos toinen pelaaja ylittää rajasi ennen kuin pystyt sulkemaan silmukan, miehistösi kuolee.

Tämä pätee myös omaan hahmoosi: et voi ylittää omaa rajaasi, koska tämä johtaa myös siihen, että avaruusolentosi pilkotaan kahtia!

Onko Amogus.io-pelin voittamiseen mitään vinkkejä ja niksejä?

Pelaajat voivat kilpailla päästäkseen tulostaulukon kärkeen, mutta pelin kokonaan voittaminen edellyttää areenan 100-prosenttista miehitystä. Suurten alueiden haltuunotto yhdellä kertaa on riskialtista, koska harhautuminen kauas kotialueen ulkopuolelle jättää sinut alttiiksi hyökkäyksille. Kuitenkin, kun työskentelet sivuilla ja luot "lonkeroita", voit nopeasti muodostaa yhteyden ja maalata välissä olevat alueet itsellesi.

Voit hyökätä kohti muita pelaajia, jotka yrittävät syödä alueesi, mutta muista, että he saattavat yrittää provosoida sinua tekemään juuri niin. Voit myös pelata varman päälle välttämällä kahakoita ja keskittymällä vain laajentamiseen. Vihollispelaajat hyökkäävät myös toistensa kimppuun, joten on usein vain ajan kysymys, milloin vastustajat tappavat toisensa joka tapauksessa.

Hyppääminen kamppailuihin, joissa on mukana useita pelaajia, on aina riskialtista. Jos kahakka menee sotkuiseksi, muista, että voit aina siirtyä takaisin kotialueellesi turvaan.

Onko Amogus.io oikea moninpeli?

Kyllä, tämä alkuperäinen versio Amogusta on todellinen moninpeli. Tämä tarkoittaa, että pelin muut pelaajat ovat oikeita ihmisiä, eivät botteja.

Milloin Amogus.io julkaistiin?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 15. marraskuuta 2021. 

Kuka kehitti Amogus.io-pelin?

Pelin on luonut pelin kehittäjä DRA.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi