Craftnite.io
CrazySteve.ioCrazySteve.io Hole.ioHole.io KoGaMa: War4KoGaMa: War4 Vortex 9Vortex 9 Tank FuryTank Fury Tanko.ioTanko.io KoGaMa: Longest StairKoGaMa: Longest Stair KoGaMa: Xmas ParkourKoGaMa: Xmas Parkour Starblast.ioStarblast.io Ghost Fight IOGhost Fight IO Surviv.ioSurviv.io KoGaMa: OstryKoGaMa: Ostry KoGaMa: Radiator SpringsKoGaMa: Radiator Springs KoGaMa: 4 Player ParkourKoGaMa: 4 Player Parkour KoGaMa: ZooKoGaMa: Zoo KoGaMa: Parkour27KoGaMa: Parkour27 KoGaMa: SkylandKoGaMa: Skyland KoGaMa: Reach The FlagKoGaMa: Reach The Flag Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Egg AdventureEgg Adventure Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun Home Pin 1Home Pin 1 Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Love TesterLove Tester Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong RealMahjong Real BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Garden TalesGarden Tales My Farm LifeMy Farm Life Secret Office KissingSecret Office Kissing MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Slither.ioSlither.io Rescue HeroRescue Hero

Craftnite.io

4.1
187.348 äänet

Toimintapeli Craftnite.io on sekoitus Minecraftista ja Fortnitesta tuttuja elementtejä. Se on Minecraftin maailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS). Osallistu Battle Royaleen muita pelaajia vastaan, voita vihollisesi ja taistele tulostaulukon kärkipaikasta.

Miten Craftnite.io-peliä pelataan?

Tässä .io-moninpelissä voit vaihtaa aseen ja rakennustyökalujen välillä ampuaksesi vastustajia tai kaivaa itsellesi paikan saadaksesi suojaa. Louhi tiesi kallioisten paljastumien ja linnojen halki löytääksesi piilotettuja kammioita, jotka ovat täynnä aarteita: ampumatarvikkeita aseeseesi, kiikarikiväärejä, haulikoita ja paljon muuta.

Sinun tavoitteena on tutkia laajaa karttaa ja tappaa niin monta muuta pelaajaa kuin voit. Erilaisten esineiden kerääminen auttaa myös keräämään portaita ja dynamiittia. Voit käyttää portaita päästäksesi korkeammalle nopeasti, ja se antaa sinulle paremman näköalapaikan tappaaksesi muita pelaajia. Heitä vastustajiasi voimakkailla dynamiittitikuilla ja räjäytä heidät suoraan kartalta.

Mikä on paras strategia voittaa Craftnite.io? 

Olemassa on useita strategioita, joita pelaajat käyttävät edukseen riippuen pelityylistä ja missä päin karttaa he sattuivat ilmestymään uudelleen. Voit piiloutua saadaksesi takaisin menetetyn terveyden ja välttääksesi kuoleman, tai kiivetä korkeammalle ampumaan tai heittämään pommeja muita pelaajia kohti. 

Kun tulet peliin ensimmäisen kerran, sinulla on hyvin rajallinen määrä aseita ja esineitä. Kerää puita portaita varten ja etsi värikkäitä ammuksia ja aselaatikoita. Voit myös ampua näitä kerätäksesi niitä kaukaa.

Varmista, että et ole liian näkyvillä tai joku päästää sinut päiviltäsi hyvin helposti. Aina kun jätät suojasi taakse, pysy liikkeellä ja väistä puiden, vehnän ja multakasojen välissä, jotta muiden pelaajien on vaikeampi osua sinuun. Älä unohda, että voit myös käyttää hakkua kaivaaksesi tunneleita ja suojia. Hakkaa kiviä ja multaa, eikä sinua ammuta.

Mitkä ovat Craftnite.io-pelin ohjaimet?

Tässä ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä on laajemmat pelinhallintavaihtoehdot kuin useimmissa muissa rennoissa verkkopeleissä, joten katso sivun alalaidasta löytyvät ohjaimet, jos et ole koskaan pelannut tätä peliä aiemmin. Voit tarkastella koko inventaariota painamalla TAB-painiketta. Käytä numeronäppäimiä vaihtaaksesi aseita nopeasti.

Milloin Craftnite.io julkaistiin?

Peli julkaistiin marraskuussa 2019.

Kuka kehitti Craftnite.io-pelin?

Pelin kehittivät Christopher Lied ja Pierre-Eli Normandeau.

Ohjaus
Liiku
Käytä hiirtäsi
Välilyöntinäppäin
Hyppää
Toiminta
1tai2tai3tai4tai5tai6
Ase