Craftnite.io

CrazySteve.ioCrazySteve.io Hole.ioHole.io KoGaMa: War4KoGaMa: War4 Surviv.ioSurviv.io Tank FuryTank Fury Ghost Fight IOGhost Fight IO KoGaMa: OstryKoGaMa: Ostry Tanko.ioTanko.io KoGaMa: 4 Player ParkourKoGaMa: 4 Player Parkour KoGaMa: Xmas ParkourKoGaMa: Xmas Parkour KoGaMa: West TownKoGaMa: West Town KoGaMa: Radiator SpringsKoGaMa: Radiator Springs KoGaMa: SkylandKoGaMa: Skyland KoGaMa: Longest StairKoGaMa: Longest Stair KoGaMa: Parkour27KoGaMa: Parkour27 Starblast.ioStarblast.io KoGaMa: Temple Of DoomKoGaMa: Temple Of Doom KoGaMa: ZooKoGaMa: Zoo Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Slice It AllSlice It All Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Body RaceBody Race Geometry JumpGeometry Jump Flip BottleFlip Bottle Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Secret Office KissingSecret Office Kissing Noob vs Pro Stick WarNoob vs Pro Stick War Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Slither.ioSlither.io Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Mahjong TitansMahjong Titans Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Color Tunnel FMColor Tunnel FM Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Unload the FridgeUnload the Fridge Mahjong TowerMahjong Tower
Craftnite.io
4
92.992 äänet
Toimintapeli Craftnite.io on sekoitus Minecraftista ja Fortnitesta tuttuja elementtejä. Se on Minecraftin maailmaan sijoittuva ensimmäisen persoonan ammuntapeli (FPS). Osallistu Battle Royaleen muita pelaajia vastaan, voita vihollisesi ja taistele tulostaulukon kärkipaikasta.

Miten Craftnite.io-peliä pelataan?
Tässä .io-moninpelissä voit vaihtaa aseen ja rakennustyökalujen välillä ampuaksesi vastustajia tai kaivaa itsellesi paikan saadaksesi suojaa. Louhi tiesi kallioisten paljastumien ja linnojen halki löytääksesi piilotettuja kammioita, jotka ovat täynnä aarteita: ampumatarvikkeita aseeseesi, kiikarikiväärejä, haulikoita ja paljon muuta.

Sinun tavoitteena on tutkia laajaa karttaa ja tappaa niin monta muuta pelaajaa kuin voit. Erilaisten esineiden kerääminen auttaa myös keräämään portaita ja dynamiittia. Voit käyttää portaita päästäksesi korkeammalle nopeasti, ja se antaa sinulle paremman näköalapaikan tappaaksesi muita pelaajia. Heitä vastustajiasi voimakkailla dynamiittitikuilla ja räjäytä heidät suoraan kartalta.

Mikä on paras strategia voittaa Craftnite.io? 
Olemassa on useita strategioita, joita pelaajat käyttävät edukseen riippuen pelityylistä ja missä päin karttaa he sattuivat ilmestymään uudelleen. Voit piiloutua saadaksesi takaisin menetetyn terveyden ja välttääksesi kuoleman, tai kiivetä korkeammalle ampumaan tai heittämään pommeja muita pelaajia kohti. 

Kun tulet peliin ensimmäisen kerran, sinulla on hyvin rajallinen määrä aseita ja esineitä. Kerää puita portaita varten ja etsi värikkäitä ammuksia ja aselaatikoita. Voit myös ampua näitä kerätäksesi niitä kaukaa.

Varmista, että et ole liian näkyvillä tai joku päästää sinut päiviltäsi hyvin helposti. Aina kun jätät suojasi taakse, pysy liikkeellä ja väistä puiden, vehnän ja multakasojen välissä, jotta muiden pelaajien on vaikeampi osua sinuun. Älä unohda, että voit myös käyttää hakkua kaivaaksesi tunneleita ja suojia. Hakkaa kiviä ja multaa, eikä sinua ammuta.

Mitkä ovat Craftnite.io-pelin ohjaimet?
Tässä ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä on laajemmat pelinhallintavaihtoehdot kuin useimmissa muissa rennoissa verkkopeleissä, joten katso sivun alalaidasta löytyvät ohjaimet, jos et ole koskaan pelannut tätä peliä aiemmin. Voit tarkastella koko inventaariota painamalla TAB-painiketta. Käytä numeronäppäimiä vaihtaaksesi aseita nopeasti.

Milloin Craftnite.io julkaistiin?
Peli julkaistiin marraskuussa 2019.

Kuka kehitti Craftnite.io-pelin?
Pelin kehittivät Christopher Lied ja Pierre-Eli Normandeau.
Ohjaus
Liiku
Käytä hiirtäsi
Välilyöntinäppäin
Hyppää
Toiminta
1tai2tai3tai4tai5tai6
Ase

Craftnite.io Walkthrough

Videota ei löydetty.