Stumble Boy Match
DarkorbitDarkorbit ImpostorImpostor Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Slice It AllSlice It All Obby Blox ParkourObby Blox Parkour Goodgame EmpireGoodgame Empire Vortex 9Vortex 9 You vs 100 Skibidi ToiletsYou vs 100 Skibidi Toilets Lifting HeroLifting Hero Clash of ArmourClash of Armour CrazySteve.ioCrazySteve.io Tank FuryTank Fury Tanko.ioTanko.io Ghost Fight IOGhost Fight IO Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam KlondikeKlondike Tanki OnlineTanki Online Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Egg AdventureEgg Adventure Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun Home Pin 1Home Pin 1 Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Love TesterLove Tester Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Mahjong RealMahjong Real Secret Office KissingSecret Office Kissing MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Garden TalesGarden Tales My Farm LifeMy Farm Life Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Words of WondersWords of Wonders Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Rescue HeroRescue Hero

Stumble Boy Match

4
50.272 äänet

Sturp Boy Match on vauhdikas kasuaali moninpeli jossa sinun täytyy kisata vastustajiasi vastaan maaliin, tai suorittaa jokin muu tehtävä ennen kuin aika on lopussa. Vain huippupelaajat pääsevät seuraavalle kierrokselle, kun yhä useampi pelaaja tyrmätään...!

Miten Stumble Boy Matchia pelataan?

Tässä 3D toimintapelissä, jokainen tyrmäyserä alkaa 24 pelaajan voimin. Satunnainen haaste tai esterata valitaan. Yritä suorittaa tehtävä ja/tai päästä maaliin niin nopeasti kuin pystyt selviytyäksesi jokaisesta ottelusta. Viimeinen kourallinen tason suorittaneita pelaajia poistuu pelistä. Vain voittajat voivat jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Pelissä on esteratoja, joilla sinun täytyy väistää liikkuvia esineitä ja muita vihamielisiä kohteita, jotka on suunniteltu syrjäyttämään tai pyyhkäisemään heidät pois tieltä. Löydät heiluvia kanuunankuulia, jättimäisiä vieriviä sylintereitä, kallistuvia laattoja, liukuovia, pyöriviä palkkeja ja monia muita esteitä, joita sinun on väistettävä ja ylitettävä.

Muilla tasoilla sinun on vältettävä putoavia laattoja tai siirrettävä palavalla sytytyslangalla varustettu pommi toiselle pelaajalle (...ja tietysti vältettävä sen siirtymistä takaisin sinulle!). Jos tyyppisi kaatuu tai joutuu esteeseen, hän kaatuu tai hänet työnnetään taaksepäin, muut saavat sinut kiinni. Joskus saatat jopa pyyhkiytyä kokonaan pois! Onnistutko selvittämään, miten voittaa jokaisen ottelun? 

Voitko luoda mukautettuja hahmoja Stumble Boy Match -pelissä?

Vaikka et voi muokata vapaasti Stumble Boy Matchin poikien ja tyttöjen yksittäisiä puolia, voit kerätä koko joukon hauskoja hahmoja. Kerää kolikot ja kruunut etenemällä läpi pelin ja avaamalla päivittäisiä kirjautumispalkintoja. Voit myös suorittaa useita pelaajasaavutuksia ansaitaksesi eksklusiivisia skinejä ja muita bonuspalkintoja.

Milloin Sturmer Boy Match julkaistiin ensimmäisen kerran?

Peli julkaistiin 28. heinäkuuta 2022.

Kuka kehitti Stumble Boy Match -pelin?

Pelin on kehittänyt Mad Buffer. Sama kehittäjä loi myös useita muita suosittuja pelejä, kuten Pole Vault 3D, Skateboard Master ja Impostor Rescue.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi
taitaiVälilyöntinäppäin