Stumble Boy Match

DarkorbitDarkorbit ImpostorImpostor Hole.ioHole.io Slice It AllSlice It All Craftnite.ioCraftnite.io Obby Blox ParkourObby Blox Parkour Crowd Run 3DCrowd Run 3D Clash of ArmourClash of Armour CrazySteve.ioCrazySteve.io Tank FuryTank Fury Ghost Fight IOGhost Fight IO Goodgame EmpireGoodgame Empire Tanko.ioTanko.io Diep.ioDiep.io KlondikeKlondike SeaFightSeaFight Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Tanki OnlineTanki Online Run BoysRun Boys Survivor In RainbowSurvivor In Rainbow Panda LegendsPanda Legends Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird Mahjong ConnectMahjong Connect Body RaceBody Race Secret Office KissingSecret Office Kissing Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong TitansMahjong Titans Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong RealMahjong Real Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Pencil RushPencil Rush
Stumble Boy Match
4
35.128 äänet
Sturp Boy Match on vauhdikas kasuaali moninpeli jossa sinun täytyy kisata vastustajiasi vastaan maaliin, tai suorittaa jokin muu tehtävä ennen kuin aika on lopussa. Vain huippupelaajat pääsevät seuraavalle kierrokselle, kun yhä useampi pelaaja tyrmätään...!

Miten Stumble Boy Matchia pelataan?
Tässä 3D toimintapelissä, jokainen tyrmäyserä alkaa 24 pelaajan voimin. Satunnainen haaste tai esterata valitaan. Yritä suorittaa tehtävä ja/tai päästä maaliin niin nopeasti kuin pystyt selviytyäksesi jokaisesta ottelusta. Viimeinen kourallinen tason suorittaneita pelaajia poistuu pelistä. Vain voittajat voivat jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Pelissä on esteratoja, joilla sinun täytyy väistää liikkuvia esineitä ja muita vihamielisiä kohteita, jotka on suunniteltu syrjäyttämään tai pyyhkäisemään heidät pois tieltä. Löydät heiluvia kanuunankuulia, jättimäisiä vieriviä sylintereitä, kallistuvia laattoja, liukuovia, pyöriviä palkkeja ja monia muita esteitä, joita sinun on väistettävä ja ylitettävä.

Muilla tasoilla sinun on vältettävä putoavia laattoja tai siirrettävä palavalla sytytyslangalla varustettu pommi toiselle pelaajalle (...ja tietysti vältettävä sen siirtymistä takaisin sinulle!). Jos tyyppisi kaatuu tai joutuu esteeseen, hän kaatuu tai hänet työnnetään taaksepäin, muut saavat sinut kiinni. Joskus saatat jopa pyyhkiytyä kokonaan pois! Onnistutko selvittämään, miten voittaa jokaisen ottelun? 

Voitko luoda mukautettuja hahmoja Stumble Boy Match -pelissä?
Vaikka et voi muokata vapaasti Stumble Boy Matchin poikien ja tyttöjen yksittäisiä puolia, voit kerätä koko joukon hauskoja hahmoja. Kerää kolikot ja kruunut etenemällä läpi pelin ja avaamalla päivittäisiä kirjautumispalkintoja. Voit myös suorittaa useita pelaajasaavutuksia ansaitaksesi eksklusiivisia skinejä ja muita bonuspalkintoja.

Milloin Sturmer Boy Match julkaistiin ensimmäisen kerran?
Peli julkaistiin 28. heinäkuuta 2022.

Kuka kehitti Stumble Boy Match -pelin?
Pelin on kehittänyt Mad Buffer. Sama kehittäjä loi myös useita muita suosittuja pelejä, kuten Pole Vault 3D, Skateboard Master ja Impostor Rescue.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi
taitaiVälilyöntinäppäin