Impostor

Hole.ioHole.io Craftnite.ioCraftnite.io Stumble Boy MatchStumble Boy Match Clash of ArmourClash of Armour CrazySteve.ioCrazySteve.io Tank FuryTank Fury Goodgame EmpireGoodgame Empire Tanko.ioTanko.io Ghost Fight IOGhost Fight IO Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Tanki OnlineTanki Online KlondikeKlondike DarkorbitDarkorbit Bomb'EmBomb'Em Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge ExploderExploder SeaFightSeaFight Empire: World War 3Empire: World War 3 Candy Match 3Candy Match 3 Slap and RunSlap and Run Butterfly ShimaiButterfly Shimai Valentines Matching OutfitsValentines Matching Outfits Mahjong KitchenMahjong Kitchen Solitaire ClassicSolitaire Classic Bubble ShooterBubble Shooter Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Mob ControlMob Control Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Dig ThisDig This Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Geometry JumpGeometry Jump Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Gorillaz TilesGorillaz Tiles KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire World PuzzleWorld Puzzle Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Instadiva Kylie Dress UpInstadiva Kylie Dress Up Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong TowerMahjong Tower Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Burnout Drift 3: SeaportBurnout Drift 3: Seaport
Impostor
4.1
230.877 äänet
Impostor on peliautomaattipelija perustuu muun muassa seurapeleihin Mafia ja Ihmissudet. Sinä olet pelin impostor eli soluttautuja. Onnistutko sabotoimaan avaruusalusta ja surmaamaan oikeat miehistön jäsenet?

Näin pelaat Impostor-peliä
Impostor on helpotettu version internethitistä Among Us. Alkuperäisessä pelissä olet joko miehistön jäsenen tai soluttautuja. Jos olet miehistön jäsen, tehtävänäsi on pitää avaruuslento kunnossa, korjata aluksen vauriot ja löytää sabotoija. Jos taas olet soluttautuja, tehtävänäsi on sabotoida avaruusalusta ja surmata miehistön jäsenistä ne, jotka ovat saamaisillaan selville kuka olet. Kiinni saadut soluttautujat joko surmataan tai laukaistaan aluksesta ulos avaruuteen.

Alien-soluttautujan hahmossa on Among Us -pelissä useimpien pelaajien mielestä hauskinta olla, mutta roolit jaetaan satunnaisesti ja pelissä on vain muutama soluttautuja. Useimmiten saa siis miehistön jäsenen roolin. Havaintokyvyn ja päättelyvoiman käyttäminen on hauskaa, mutta jos nautit siitä, että saat olla soluttautuja, tämä peli on sinua varten. Tässä ilmaisversiossa saat aina olla soluttautuja!

Alien-soluttautuja: älä tule huomatuksi
Liiku ympäri avaruusalusta ja suorita tehtäviä, joissa sabotoit avaruusalusta ja hidastat avaruuslennon onnistumista. Jokaisen kierroksen alussa miehistön jäsenet kiiruhtavat omiin tehtäviinsä. Esitä olevasi yksi heistä. Mutta sen sijaan, että korjaisit avaruusalusta, sabotoitkin sitä. Pidä silmällä tehtäväpalkkia. Sinun tehtävänäsi on sabotoida avaruuslentoa, joten pidä tehtäväpalkki täynnä kiireisiä tehtäviä miehistölle.

Riko koneisto ja happigeneraattori ja surmaa oikeat miehistön jäsenet ennen kuin he ehtivät suorittaa omia tehtäviään. Tee kaikki kuitenkin salassa. Vaikutat erittäin epäilyttävältä, jos satut olemaan lähistöllä, kun ruumis löytyy ja kuolemantapauksesta ilmoitetaan. Yritä näyttää kiireiseltä avaruusaluksen korjaajalta tai piilottele ilmanpoistoaukoissa, ettei sinua nähdä.

Julkaisupäivä
Tämä peli julkaistiin ensimmäisen kerran 2021.

Kehittäjä
Pelin on julkaissut Kevin Games.
Ohjaus
tai
Liiku
Käytä hiirtäsi

Impostor Walkthrough

Videota ei löydetty.