Impostor
Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Stumble Boy MatchStumble Boy Match Clash of ArmourClash of Armour CrazySteve.ioCrazySteve.io Goodgame EmpireGoodgame Empire Tank FuryTank Fury Vortex 9Vortex 9 Tanko.ioTanko.io Rainbow But Its Alphabet LoreRainbow But Its Alphabet Lore Ghost Fight IOGhost Fight IO KlondikeKlondike Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge Tanki OnlineTanki Online DarkorbitDarkorbit Empire: World War 3Empire: World War 3 SeaFightSeaFight Tropical MatchTropical Match Shape ShiftingShape Shifting Idle Factory DominationIdle Factory Domination Crystal ConnectCrystal Connect Hyper SurviveHyper Survive 3D Ball Balancer3D Ball Balancer Mahjong Connect GoldMahjong Connect Gold Music RushMusic Rush Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Paper.io 2Paper.io 2 Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire Geometry JumpGeometry Jump Mahjong TitansMahjong Titans Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Moto X3MMoto X3M Gorillaz TilesGorillaz Tiles Square BirdSquare Bird Master GunMaster Gun Nose HospitalNose Hospital Mahjong TowerMahjong Tower Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong RealMahjong Real MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Love TesterLove Tester BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle

Impostor

4.1
410.273 äänet

Impostor on peliautomaattipelija perustuu muun muassa seurapeleihin Mafia ja Ihmissudet. Sinä olet pelin impostor eli soluttautuja. Onnistutko sabotoimaan avaruusalusta ja surmaamaan oikeat miehistön jäsenet?

Näin pelaat Impostor-peliä

Impostor on helpotettu version internethitistä Among Us. Alkuperäisessä pelissä olet joko miehistön jäsenen tai soluttautuja. Jos olet miehistön jäsen, tehtävänäsi on pitää avaruuslento kunnossa, korjata aluksen vauriot ja löytää sabotoija. Jos taas olet soluttautuja, tehtävänäsi on sabotoida avaruusalusta ja surmata miehistön jäsenistä ne, jotka ovat saamaisillaan selville kuka olet. Kiinni saadut soluttautujat joko surmataan tai laukaistaan aluksesta ulos avaruuteen.

Alien-soluttautujan hahmossa on Among Us -pelissä useimpien pelaajien mielestä hauskinta olla, mutta roolit jaetaan satunnaisesti ja pelissä on vain muutama soluttautuja. Useimmiten saa siis miehistön jäsenen roolin. Havaintokyvyn ja päättelyvoiman käyttäminen on hauskaa, mutta jos nautit siitä, että saat olla soluttautuja, tämä peli on sinua varten. Tässä ilmaisversiossa saat aina olla soluttautuja!

Alien-soluttautuja: älä tule huomatuksi

Liiku ympäri avaruusalusta ja suorita tehtäviä, joissa sabotoit avaruusalusta ja hidastat avaruuslennon onnistumista. Jokaisen kierroksen alussa miehistön jäsenet kiiruhtavat omiin tehtäviinsä. Esitä olevasi yksi heistä. Mutta sen sijaan, että korjaisit avaruusalusta, sabotoitkin sitä. Pidä silmällä tehtäväpalkkia. Sinun tehtävänäsi on sabotoida avaruuslentoa, joten pidä tehtäväpalkki täynnä kiireisiä tehtäviä miehistölle.

Riko koneisto ja happigeneraattori ja surmaa oikeat miehistön jäsenet ennen kuin he ehtivät suorittaa omia tehtäviään. Tee kaikki kuitenkin salassa. Vaikutat erittäin epäilyttävältä, jos satut olemaan lähistöllä, kun ruumis löytyy ja kuolemantapauksesta ilmoitetaan. Yritä näyttää kiireiseltä avaruusaluksen korjaajalta tai piilottele ilmanpoistoaukoissa, ettei sinua nähdä.

Julkaisupäivä

Tämä peli julkaistiin ensimmäisen kerran 2021.

Kehittäjä

Pelin on julkaissut Kevin Games.

Ohjaus
tai
Liiku
Käytä hiirtäsi