Impostor
Craftnite.ioCraftnite.io Hole.ioHole.io Stumble Boy MatchStumble Boy Match Clash of ArmourClash of Armour Vortex 9Vortex 9 CrazySteve.ioCrazySteve.io Tank FuryTank Fury Goodgame EmpireGoodgame Empire Rainbow But Its Alphabet LoreRainbow But Its Alphabet Lore Ghost Fight IOGhost Fight IO Tanko.ioTanko.io Tanki OnlineTanki Online KlondikeKlondike Brawlhalla Grand SlamBrawlhalla Grand Slam DarkorbitDarkorbit Empire: World War 3Empire: World War 3 Rayman's Incrediballs DodgeRayman's Incrediballs Dodge SeaFightSeaFight Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Love TesterLove Tester Butterfly KyodaiButterfly Kyodai ASMR Stye TreatmentASMR Stye Treatment Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong TowerMahjong Tower Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Spider SolitaireSpider Solitaire Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Angry GuysAngry Guys Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong RealMahjong Real Mr Bean JumpMr Bean Jump Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Words of WondersWords of Wonders Pet ConnectPet Connect MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Jewels Blitz 4Jewels Blitz 4 Body RaceBody Race

Impostor

4.1
380.691 äänet

Impostor on peliautomaattipelija perustuu muun muassa seurapeleihin Mafia ja Ihmissudet. Sinä olet pelin impostor eli soluttautuja. Onnistutko sabotoimaan avaruusalusta ja surmaamaan oikeat miehistön jäsenet?

Näin pelaat Impostor-peliä

Impostor on helpotettu version internethitistä Among Us. Alkuperäisessä pelissä olet joko miehistön jäsenen tai soluttautuja. Jos olet miehistön jäsen, tehtävänäsi on pitää avaruuslento kunnossa, korjata aluksen vauriot ja löytää sabotoija. Jos taas olet soluttautuja, tehtävänäsi on sabotoida avaruusalusta ja surmata miehistön jäsenistä ne, jotka ovat saamaisillaan selville kuka olet. Kiinni saadut soluttautujat joko surmataan tai laukaistaan aluksesta ulos avaruuteen.

Alien-soluttautujan hahmossa on Among Us -pelissä useimpien pelaajien mielestä hauskinta olla, mutta roolit jaetaan satunnaisesti ja pelissä on vain muutama soluttautuja. Useimmiten saa siis miehistön jäsenen roolin. Havaintokyvyn ja päättelyvoiman käyttäminen on hauskaa, mutta jos nautit siitä, että saat olla soluttautuja, tämä peli on sinua varten. Tässä ilmaisversiossa saat aina olla soluttautuja!

Alien-soluttautuja: älä tule huomatuksi

Liiku ympäri avaruusalusta ja suorita tehtäviä, joissa sabotoit avaruusalusta ja hidastat avaruuslennon onnistumista. Jokaisen kierroksen alussa miehistön jäsenet kiiruhtavat omiin tehtäviinsä. Esitä olevasi yksi heistä. Mutta sen sijaan, että korjaisit avaruusalusta, sabotoitkin sitä. Pidä silmällä tehtäväpalkkia. Sinun tehtävänäsi on sabotoida avaruuslentoa, joten pidä tehtäväpalkki täynnä kiireisiä tehtäviä miehistölle.

Riko koneisto ja happigeneraattori ja surmaa oikeat miehistön jäsenet ennen kuin he ehtivät suorittaa omia tehtäviään. Tee kaikki kuitenkin salassa. Vaikutat erittäin epäilyttävältä, jos satut olemaan lähistöllä, kun ruumis löytyy ja kuolemantapauksesta ilmoitetaan. Yritä näyttää kiireiseltä avaruusaluksen korjaajalta tai piilottele ilmanpoistoaukoissa, ettei sinua nähdä.

Julkaisupäivä

Tämä peli julkaistiin ensimmäisen kerran 2021.

Kehittäjä

Pelin on julkaissut Kevin Games.

Ohjaus
tai
Liiku
Käytä hiirtäsi