Secret Office Kissing

Kissing CureKissing Cure Date SlackingDate Slacking Risky Motorcycle KissingRisky Motorcycle Kissing Love Tester 3Love Tester 3 Love TesterLove Tester Real Love TesterReal Love Tester Love Tester 2Love Tester 2 Love Tester DeluxeLove Tester Deluxe Romantic Wedding DayRomantic Wedding Day Tom & Angela WeddingTom & Angela Wedding Instagirls: Valentine Dress UpInstagirls: Valentine Dress Up Love Chocolate CakeLove Chocolate Cake ValentinerValentiner Candy Love MatchCandy Love Match Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Ellie Get Ready with MeEllie Get Ready with Me Year Round Fashionista CurlyYear Round Fashionista Curly Princess RivalryPrincess Rivalry Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M Mahjong ClassicMahjong Classic Mahjong ConnectMahjong Connect Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird ImpostorImpostor Body RaceBody Race Hole.ioHole.io Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Run BoysRun Boys Mahjong TitansMahjong Titans Slice It AllSlice It All Gorillaz TilesGorillaz Tiles Spider SolitaireSpider Solitaire Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Slither.ioSlither.io Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong TowerMahjong Tower Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong RealMahjong Real Stumble Boy MatchStumble Boy Match Pencil RushPencil Rush Obby Blox ParkourObby Blox Parkour Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy
Secret Office Kissing
4.1
117.651 äänet
Secret Office Kissing on veijarimainen toimistopeli, jossa sinun täytyy salaa pussailla ja flirttailla söpön kollegan kanssa. Pussaa, kun pomo ei katso. Työpaikkaromanssi on ehdottomasti kiellettyä tällä työpaikalla, ja saat potkut heti, jos pomo saa sinut kiinni!

Miten Secret Office Kissingiä pelataan?
Tässä pusupelissä sinun täytyy saada kaksi kollegaa suutelemaan niin paljon kuin mahdollista täyttääksesi sydämet näytön yläreunassa. Täytettäviä sydämiä on kymmenen, ja mitä enemmän saat kerättyä, sen parempi. Pitkät suudelmat täyttävät sydämet nopeammin, mutta romantiikka katoaa hiljalleen sillä välin, kun kyyhkyläiset eivät suutele.

Ongelmana on, että sekaantuva vanha pomosi vaanii työpöytäsi ympärillä valvoakseen työtäsi. Et voi suudella, kun hän hyörii edessäsi ja yrittää vitsailla. Onneksi kaikki ne motivoivat lausunnot saavat hänet janoiseksi, ja aina kun hän laahustaa kohti vesiautomaattia, voit hiipiä jakaaksesi muutaman intohimoisen suudelman kollegasi kanssa.

Puhelin on toinen suuri häiriötekijä, joka kutsuu hänet pois pöydältäsi. Samalla kun vanhempi mies rupattelee työpuheluansa, hän kääntää selkänsä. Jatka nopeasti ovelaa toimistoflirttailuasi. Varmista, ettei hän lopeta puheluaan äkillisesti ja saa sinua kiinni, kun hän kääntyy ympäri. Jos jäät kiinni halailusta ja pussailusta, pomo muuttuu punaiseksi raivosta ja saat potkut saman tien!

Jokainen suudelma lisää pisteitä, ja korkeammilla pisteillä voit avata muita hahmoja. Pidä silmällä toimiston seinällä olevaa kelloa. Sinulla on aikaa vain välillä 9.00–17.00 toteuttaa salaista rakkaussuhdettasi toimistolla.

Milloin Secret Office Kissing julkaistiin ensimmäisen kerran?
Tämä peli on HTML5-versio vanhasta Flash-pelistä. Nykyinen versio julkaistiin 14. kesäkuuta 2017.

Kuka kehitti Secret Office Kissing -pelin?
Pelin on kehittänyt Agame.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi