Secret Office Kissing
Instadiva Nikke Photoshoot and Date NightInstadiva Nikke Photoshoot and Date Night Kissing CureKissing Cure Date SlackingDate Slacking Risky Motorcycle KissingRisky Motorcycle Kissing Love Tester 3Love Tester 3 Love TesterLove Tester Love Tester 2Love Tester 2 Real Love TesterReal Love Tester Love Tester DeluxeLove Tester Deluxe Jim Loves MaryJim Loves Mary Romantic Wedding DayRomantic Wedding Day Tom & Angela WeddingTom & Angela Wedding Jim Loves Mary 2Jim Loves Mary 2 Instagirls: Valentine Dress UpInstagirls: Valentine Dress Up Love Chocolate CakeLove Chocolate Cake ValentinerValentiner Candy Love MatchCandy Love Match Grandma Recipe RamenGrandma Recipe Ramen Om Nom BubblesOm Nom Bubbles Jump Into the PlaneJump Into the Plane Jewel LegendJewel Legend Penalty Challenge MultiplayerPenalty Challenge Multiplayer Parkour Block 6Parkour Block 6 Toilet PinToilet Pin Crowd Clash RushCrowd Clash Rush Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Mahjong ClassicMahjong Classic Paper.io 2Paper.io 2 KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions ImpostorImpostor Gorillaz TilesGorillaz Tiles Geometry JumpGeometry Jump Mahjong TowerMahjong Tower Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Square BirdSquare Bird Mahjong RealMahjong Real Moto X3MMoto X3M BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Garden TalesGarden Tales Master GunMaster Gun Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Skydom ReforgedSkydom Reforged Block TNT BlastBlock TNT Blast

Secret Office Kissing

4.1
145.703 äänet

Secret Office Kissing on veijarimainen toimistopeli, jossa sinun täytyy salaa pussailla ja flirttailla söpön kollegan kanssa. Pussaa, kun pomo ei katso. Työpaikkaromanssi on ehdottomasti kiellettyä tällä työpaikalla, ja saat potkut heti, jos pomo saa sinut kiinni!

Miten Secret Office Kissingiä pelataan?

Tässä pusupelissä sinun täytyy saada kaksi kollegaa suutelemaan niin paljon kuin mahdollista täyttääksesi sydämet näytön yläreunassa. Täytettäviä sydämiä on kymmenen, ja mitä enemmän saat kerättyä, sen parempi. Pitkät suudelmat täyttävät sydämet nopeammin, mutta romantiikka katoaa hiljalleen sillä välin, kun kyyhkyläiset eivät suutele.

Ongelmana on, että sekaantuva vanha pomosi vaanii työpöytäsi ympärillä valvoakseen työtäsi. Et voi suudella, kun hän hyörii edessäsi ja yrittää vitsailla. Onneksi kaikki ne motivoivat lausunnot saavat hänet janoiseksi, ja aina kun hän laahustaa kohti vesiautomaattia, voit hiipiä jakaaksesi muutaman intohimoisen suudelman kollegasi kanssa.

Puhelin on toinen suuri häiriötekijä, joka kutsuu hänet pois pöydältäsi. Samalla kun vanhempi mies rupattelee työpuheluansa, hän kääntää selkänsä. Jatka nopeasti ovelaa toimistoflirttailuasi. Varmista, ettei hän lopeta puheluaan äkillisesti ja saa sinua kiinni, kun hän kääntyy ympäri. Jos jäät kiinni halailusta ja pussailusta, pomo muuttuu punaiseksi raivosta ja saat potkut saman tien!

Jokainen suudelma lisää pisteitä, ja korkeammilla pisteillä voit avata muita hahmoja. Pidä silmällä toimiston seinällä olevaa kelloa. Sinulla on aikaa vain välillä 9.00–17.00 toteuttaa salaista rakkaussuhdettasi toimistolla.

Milloin Secret Office Kissing julkaistiin ensimmäisen kerran?

Tämä peli on HTML5-versio vanhasta Flash-pelistä. Nykyinen versio julkaistiin 14. kesäkuuta 2017.

Kuka kehitti Secret Office Kissing -pelin?

Pelin on kehittänyt Agame.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi