Secret Office Kissing
Instadiva Nikke Photoshoot and Date NightInstadiva Nikke Photoshoot and Date Night Date SlackingDate Slacking Kissing CureKissing Cure Risky Motorcycle KissingRisky Motorcycle Kissing Love Tester 3Love Tester 3 Love TesterLove Tester Real Love TesterReal Love Tester Love Tester 2Love Tester 2 Jim Loves MaryJim Loves Mary Love Tester DeluxeLove Tester Deluxe Jim Loves Mary 2Jim Loves Mary 2 Romantic Wedding DayRomantic Wedding Day Tom & Angela WeddingTom & Angela Wedding Love Chocolate CakeLove Chocolate Cake Instagirls: Valentine Dress UpInstagirls: Valentine Dress Up ValentinerValentiner Candy Love MatchCandy Love Match ASMR Stye TreatmentASMR Stye Treatment Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Egg AdventureEgg Adventure ImpostorImpostor Geometry JumpGeometry Jump Master GunMaster Gun Home Pin 1Home Pin 1 Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Mahjong TitansMahjong Titans Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Gorillaz TilesGorillaz Tiles Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TowerMahjong Tower Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Hole.ioHole.io Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong RealMahjong Real BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Craftnite.ioCraftnite.io Garden TalesGarden Tales My Farm LifeMy Farm Life MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Slither.ioSlither.io Rescue HeroRescue Hero

Secret Office Kissing

4.1
141.386 äänet

Secret Office Kissing on veijarimainen toimistopeli, jossa sinun täytyy salaa pussailla ja flirttailla söpön kollegan kanssa. Pussaa, kun pomo ei katso. Työpaikkaromanssi on ehdottomasti kiellettyä tällä työpaikalla, ja saat potkut heti, jos pomo saa sinut kiinni!

Miten Secret Office Kissingiä pelataan?

Tässä pusupelissä sinun täytyy saada kaksi kollegaa suutelemaan niin paljon kuin mahdollista täyttääksesi sydämet näytön yläreunassa. Täytettäviä sydämiä on kymmenen, ja mitä enemmän saat kerättyä, sen parempi. Pitkät suudelmat täyttävät sydämet nopeammin, mutta romantiikka katoaa hiljalleen sillä välin, kun kyyhkyläiset eivät suutele.

Ongelmana on, että sekaantuva vanha pomosi vaanii työpöytäsi ympärillä valvoakseen työtäsi. Et voi suudella, kun hän hyörii edessäsi ja yrittää vitsailla. Onneksi kaikki ne motivoivat lausunnot saavat hänet janoiseksi, ja aina kun hän laahustaa kohti vesiautomaattia, voit hiipiä jakaaksesi muutaman intohimoisen suudelman kollegasi kanssa.

Puhelin on toinen suuri häiriötekijä, joka kutsuu hänet pois pöydältäsi. Samalla kun vanhempi mies rupattelee työpuheluansa, hän kääntää selkänsä. Jatka nopeasti ovelaa toimistoflirttailuasi. Varmista, ettei hän lopeta puheluaan äkillisesti ja saa sinua kiinni, kun hän kääntyy ympäri. Jos jäät kiinni halailusta ja pussailusta, pomo muuttuu punaiseksi raivosta ja saat potkut saman tien!

Jokainen suudelma lisää pisteitä, ja korkeammilla pisteillä voit avata muita hahmoja. Pidä silmällä toimiston seinällä olevaa kelloa. Sinulla on aikaa vain välillä 9.00–17.00 toteuttaa salaista rakkaussuhdettasi toimistolla.

Milloin Secret Office Kissing julkaistiin ensimmäisen kerran?

Tämä peli on HTML5-versio vanhasta Flash-pelistä. Nykyinen versio julkaistiin 14. kesäkuuta 2017.

Kuka kehitti Secret Office Kissing -pelin?

Pelin on kehittänyt Agame.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi