Secret Office Kissing
Kissing CureKissing Cure Date SlackingDate Slacking Risky Motorcycle KissingRisky Motorcycle Kissing Love Tester 3Love Tester 3 Love TesterLove Tester Real Love TesterReal Love Tester Love Tester 2Love Tester 2 Jim Loves MaryJim Loves Mary Love Tester DeluxeLove Tester Deluxe Jim Loves Mary 2Jim Loves Mary 2 Tom & Angela WeddingTom & Angela Wedding Romantic Wedding DayRomantic Wedding Day Instagirls: Valentine Dress UpInstagirls: Valentine Dress Up Love Chocolate CakeLove Chocolate Cake ValentinerValentiner Candy Love MatchCandy Love Match Ellie Get Ready with MeEllie Get Ready with Me Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ConnectMahjong Connect Geometry JumpGeometry Jump Mahjong ClassicMahjong Classic Square BirdSquare Bird Hole.ioHole.io ImpostorImpostor Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Body RaceBody Race Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong TitansMahjong Titans Spider SolitaireSpider Solitaire KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Slither.ioSlither.io Mahjong TowerMahjong Tower Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Ball RushBall Rush Amogus.ioAmogus.io Papa's DonuteriaPapa's Donuteria Moto X3M Pool PartyMoto X3M Pool Party Jewels Blitz 6Jewels Blitz 6 Worms ZoneWorms Zone Bubble Shooter Free 2Bubble Shooter Free 2 Parkour Block 5Parkour Block 5

Secret Office Kissing

4.1
125.326 äänet

Secret Office Kissing on veijarimainen toimistopeli, jossa sinun täytyy salaa pussailla ja flirttailla söpön kollegan kanssa. Pussaa, kun pomo ei katso. Työpaikkaromanssi on ehdottomasti kiellettyä tällä työpaikalla, ja saat potkut heti, jos pomo saa sinut kiinni!

Miten Secret Office Kissingiä pelataan?

Tässä pusupelissä sinun täytyy saada kaksi kollegaa suutelemaan niin paljon kuin mahdollista täyttääksesi sydämet näytön yläreunassa. Täytettäviä sydämiä on kymmenen, ja mitä enemmän saat kerättyä, sen parempi. Pitkät suudelmat täyttävät sydämet nopeammin, mutta romantiikka katoaa hiljalleen sillä välin, kun kyyhkyläiset eivät suutele.

Ongelmana on, että sekaantuva vanha pomosi vaanii työpöytäsi ympärillä valvoakseen työtäsi. Et voi suudella, kun hän hyörii edessäsi ja yrittää vitsailla. Onneksi kaikki ne motivoivat lausunnot saavat hänet janoiseksi, ja aina kun hän laahustaa kohti vesiautomaattia, voit hiipiä jakaaksesi muutaman intohimoisen suudelman kollegasi kanssa.

Puhelin on toinen suuri häiriötekijä, joka kutsuu hänet pois pöydältäsi. Samalla kun vanhempi mies rupattelee työpuheluansa, hän kääntää selkänsä. Jatka nopeasti ovelaa toimistoflirttailuasi. Varmista, ettei hän lopeta puheluaan äkillisesti ja saa sinua kiinni, kun hän kääntyy ympäri. Jos jäät kiinni halailusta ja pussailusta, pomo muuttuu punaiseksi raivosta ja saat potkut saman tien!

Jokainen suudelma lisää pisteitä, ja korkeammilla pisteillä voit avata muita hahmoja. Pidä silmällä toimiston seinällä olevaa kelloa. Sinulla on aikaa vain välillä 9.00–17.00 toteuttaa salaista rakkaussuhdettasi toimistolla.

Milloin Secret Office Kissing julkaistiin ensimmäisen kerran?

Tämä peli on HTML5-versio vanhasta Flash-pelistä. Nykyinen versio julkaistiin 14. kesäkuuta 2017.

Kuka kehitti Secret Office Kissing -pelin?

Pelin on kehittänyt Agame.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi