Tietoa pelistä

3.5 / 5 (5458 äänet)
Kuvaus
Garden Tales 2 on hauskaa yhdistä 3 -peli. Tässä erittäin odotettu jatkoversio alkuperäiselle Garden Tales -yhdistelyseikkailulle ja voit nyt tutustua täysin uuteen karttaan uusine tasoineen. Tutustu valtavaan kokoelmaan uusia pulmia. Poksuttele hedelmiä ja kerää aarteita.

Miten pelaat Garden Tales 2 -peliä?
Tässä bejeweled-pelissä voit matkustaa läpi kauniiden hedelmätarhojen ja -peltojen, joista puutarhatontut rakastavat pitää huolta. Kerää hedelmiä vähintään kolmen riviin. Voit siirtää hedelmiä vaihtamalla kahden vierekkäisen laatan paikkaa. Kolmen tai useamman yhdistelmät poksahtavat ja katoavat.

Kunkin tason alussa näet, mitä esineitä sinun on kerättävä. Sinulla on vain rajallinen määrä liikkeitä käytettävänäsi. Näet siirtojen määrän ruudun yläosassa, puulevyn vasemmalla puolella laattojen yläpuolella.

Joskus sinun täytyy kerätä tietyntyyppisiä hedelmiä, toisinaan taas sinun täytyy pudottaa kohteita ruudukon pohjalle. Muilla tasoilla sinun täytyy poistaa likaa tai jäätä pitääksesi puutarhan hyvässä kunnossa - tai tehdä molempia.

Onko Garden Tales 2 -peliin mitään vinkkejä?
Kerää tähtiä – Ympyrän yläpuolella, joka näyttää siirtojen määrän, näet palkin, joka mittaa pistemäärää ja ansaitsemiasi tähtiä. Voit ansaita jopa kolme tähteä per taso. Käytä näitä tähtiä avataksesi portteja ja aarrearkkuja, kun kuljet pitkin polkua tasokartalla.

Avaa aarrearkkuja - Nämä aarrearkut keräävät usein kolikoita, vahvistimia ja muita bonustuotteita, jotka auttavat sinua ratkaisemaan vaikeita pulmia. Joitain tasoja kannattaa pelata useampia kertoja, jotta voit kerätä mahdollisimman monta tähteä.

Hedelmäpommit – Kun teet 4 tai useamman samanlaisen laatan yhdistelmiä, saat erityisiä bonuspommeja. Hehkuvan valkoisen renkaan ympäröimä hedelmä voi raivata pois kokonaisen rivin tai sarakkeen (tai molemmat!) kun sitä käytetään yhdistelmässä.

Tason loppubonus – Kun olet suorittanut tason tavoitteet, jäljellä olevat siirrot muunnetaan hedelmäpommeiksi ja laukaistaan kaikki kerrallaan. Tämä tuo paljon lisäpisteitä ja auttaa saamaan kolmen tähden pisteet.

Milloin Garden Tales 2 julkaistiin?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2021. Azerion julkaisi HMTL5-version myöhemmin 17. syyskuuta samana vuonna.

Kuka teki Garden Tales 2 -pelin?
Pelin ovat tehneet SoftGames ja Azerion. Samat kehittäjät loivat myös edellisen jakson, Garden Tales.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Garden Tales 2 Walkthrough

Videota ei löydetty.