Tietoa pelistä

4.5 / 5 (89683 äänet)
Kuvaus
Superhero.io on moninpeli, jossa pelaajan täytyy peitota mahdollisimman monta muuta pelaajaa. Ryntäile ympäri areenaa, kerää palloja ja päivitä sankariasi. Muista kuitenkin varoa, ettet pääse hengestäsi.

Miten Superhero.io-peliä pelataan?
Tässä .io-pelissä tavoitteenasi on päivittää sankarisi korkeimpaan mahdolliseen luokkaan. Kasvatat sankarisi tasoa keräämällä palloja ja nousemalla tasolta toiselle. Aina, kun sankarisi nousee uudelle tasolle, se muuttuu toiseksi Marvelin ja DC:n maailmasta tutuksi kuuluisaksi supersankariksi tai roistoksi. Pelissä on 30 hahmoa, jotka voit avata.

Voit myös hyökätä muiden pelaajien kimppuun, kerätä pisteitä tappamalla heitä ja kohota tasolta toiselle nopeammin. Liiku vastustajiasi kohti, niin voit lyödä niitä heilauttamalla asettasi. Jos vihollisesi kuitenkin kääntyy ja lyö sinua ensin, lennät ulos areenalta.

Superhero.io-strategiaa: Vinkkejä ja vihjeitä
Aseesi ei heilauda kokonaan ympäri. Pidä se mielessäsi, kun lähestyt vastustajiasi. Yritä liikkua niiden ympäri, jotta ne eivät voi lyödä sinua. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä kauemmas yletyt. Ota se huomioon, kun päätät käydä itseäsi vahvempien vastustajien kimppuun.

Taistelevien pelaajien ryppäät voivat yltyä kaoottisiksi. Voi olla vaikeaa väistellä kaikkien aseita samaan aikaan, joten yritä pysyä erossa ryhmätaisteluista. Syöksymällä (hiiren oikea painike) pääset pakoon nopeasti. Syöksymällä voit myös hyökätä haavoittuvaisen vastustajan kimppuun.

Kerää kolikoita jokaisen kierroksen aikana. Niiden avulla voit päivittää sankarisi tilastoja ja saada etua vastustajiisi nähden. Välillä saat pyöräyttää onnenpyörää ja voittaa lisää kolikoita, väliaikaisia buustereita ja muita palkintoja.

Julkaisupäivä
Superhero.io julkaistiin 27. kesäkuuta, 2019.

Kehittäjä
Tämän pelin kehitti LoraStudio.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi
Hyökkää
Liiku

SuperHero.io Walkthrough

Videota ei löydetty.