SuperHero.io 2
SuperHero.ioSuperHero.io Zombs Royale (ZombsRoyale.io)Zombs Royale (ZombsRoyale.io) Ghost Fight IOGhost Fight IO Tanko.ioTanko.io Surviv.ioSurviv.io Evowars.ioEvowars.io Snowball.ioSnowball.io War Nations.ioWar Nations.io SnowWars.ioSnowWars.io Paper.io 2Paper.io 2 Hole.ioHole.io Craftnite.ioCraftnite.io Slither.ioSlither.io Worms ZoneWorms Zone Amogus.ioAmogus.io Little Big SnakeLittle Big Snake Wormate.ioWormate.io State.io - Conquer the WorldState.io - Conquer the World Bubble Shooter Free 3Bubble Shooter Free 3 ASMR Nail TreatmentASMR Nail Treatment Infinite CraftInfinite Craft Obby Parkour UltimateObby Parkour Ultimate Heroes of Match 3Heroes of Match 3 Hyper KnightHyper Knight Home IslandHome Island Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic ImpostorImpostor Nose HospitalNose Hospital Master GunMaster Gun Geometry JumpGeometry Jump Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Square BirdSquare Bird KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Love TesterLove Tester Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TitansMahjong Titans Gorillaz TilesGorillaz Tiles Secret Office KissingSecret Office Kissing Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Machine City BallsMachine City Balls Mahjong TowerMahjong Tower BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Mahjong RealMahjong Real

SuperHero.io 2

4.1
7.771 äänet

Superhero.io 2 on moninpelattava dot IO -peli, ja jatkoa ensimmäiselle versiolle, Superhero.io. Isompi areena ja enemmän supersankareita avattavana, voit haastaa muita pelaajia supervoimaiseen taisteluun!

Miten pelaat Superhero.io 2 -peliä?

Kulje moninpeliareenalla ja heilauta asettasi vastustajiasi kohti eliminoidaksesi heidät. Kerää pisteitä parantaaksesi hahmoasi ja etsi kolikoita avataksesi hahmon päivityksiä. Voit palautua ja jatkaa pelaamista, kun olet voittanut vihollispelaajan, tai ottaa keräämäsi kolikot avataksesi nopeampia juoksu- ja hyökkäysnopeuksia.

Hyökätäksesi muita pelaajia vastaan, pyörähdä ympäri ja varmista, että he ovat aseesi kantaman sisällä. Voit poimia kilpiä, nopeuttaa boosteja ja varastaa muiden hahmojen aseita. Voit myös kerätä tehoboostereita muuttuaksesi lyhyeksi ajaksi jättiläiseksi. Tämä antaa sinulle paljon enemmän ulottuvuutta kuin muilla pelaajilla. Varo kuitenkin, saatat olla isompi, mutta et ole haavoittumaton!

Miten supersankarien evoluutio toimii Superhero.io 2 -pelissä?

Tässä pelissä ei siirrytä eteenpäin supersankarien evoluutiossa samalla tavalla kuin ensimmäisessä versiossa. Sen sijaan voit avata haluamasi sankarin aulan valikon kautta. Näin pääset käsiksi myös sankareihin, joita on hyvin vaikea avata alkuperäisessä Superhero.io-pelissä, kuten Vision, Blue Beetle, Green Lantern, Wonder Woman, Deadpool ja muut!

Mitkä ovat parhaat vinkit Superhero.io 2 -peliin?

Käytä ilmaisia päivitysvaihtoehtoja aina kun voit. Aina silloin tällöin voit avata päivityksen ilmaiseksi. Käytä tätä tilaisuutta aina kun voit, jotta voit tallentaa kolikoita saadaksesi lisäparannuksia. Pelissä on myös päivittäisiä tehtäviä ja palkintoja. Muista kirjautua sisään ja noutaa nämä bonukset saadaksesi etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden.

Yritä välttää jäämästä jumiin taisteluihin, joissa on useita pelaajia. On melko todennäköistä, että päädyt tilanteeseen, jossa et pysty puolustamaan itseäsi kaikilta hyökkääjiltä kerralla. Saatat pystyä hyökkäämään tappelun ulkopuolelta ja eliminoimaan useita pelaajia kerralla. Väistä nopeasti, ennen kuin joku hyökkää takaapäin.

Milloin Superhero.io 2 julkaistiin?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 9. toukokuuta 2022.

Kuka teki Superhero.io 2 -pelin?

Pelin on kehittänyt Lora Studio. Sama pelinkehittäjä loi myös ensimmäisen Superhero.io-pelin.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi