Tietoa pelistä

4 / 5 (1162 äänet)
Kuvaus
Superhero.io 2 on moninpelattava dot IO -peli, ja jatkoa ensimmäiselle versiolle, Superhero.io. Isompi areena ja enemmän supersankareita avattavana, voit haastaa muita pelaajia supervoimaiseen taisteluun!

Miten pelaat Superhero.io 2 -peliä?
Kulje moninpeliareenalla ja heilauta asettasi vastustajiasi kohti eliminoidaksesi heidät. Kerää pisteitä parantaaksesi hahmoasi ja etsi kolikoita avataksesi hahmon päivityksiä. Voit palautua ja jatkaa pelaamista, kun olet voittanut vihollispelaajan, tai ottaa keräämäsi kolikot avataksesi nopeampia juoksu- ja hyökkäysnopeuksia.

Hyökätäksesi muita pelaajia vastaan, pyörähdä ympäri ja varmista, että he ovat aseesi kantaman sisällä. Voit poimia kilpiä, nopeuttaa boosteja ja varastaa muiden hahmojen aseita. Voit myös kerätä tehoboostereita muuttuaksesi lyhyeksi ajaksi jättiläiseksi. Tämä antaa sinulle paljon enemmän ulottuvuutta kuin muilla pelaajilla. Varo kuitenkin, saatat olla isompi, mutta et ole haavoittumaton!

Miten supersankarien evoluutio toimii Superhero.io 2 -pelissä?
Tässä pelissä ei siirrytä eteenpäin supersankarien evoluutiossa samalla tavalla kuin ensimmäisessä versiossa. Sen sijaan voit avata haluamasi sankarin aulan valikon kautta. Näin pääset käsiksi myös sankareihin, joita on hyvin vaikea avata alkuperäisessä Superhero.io-pelissä, kuten Vision, Blue Beetle, Green Lantern, Wonder Woman, Deadpool ja muut!

Mitkä ovat parhaat vinkit Superhero.io 2 -peliin?
Käytä ilmaisia päivitysvaihtoehtoja aina kun voit. Aina silloin tällöin voit avata päivityksen ilmaiseksi. Käytä tätä tilaisuutta aina kun voit, jotta voit tallentaa kolikoita saadaksesi lisäparannuksia. Pelissä on myös päivittäisiä tehtäviä ja palkintoja. Muista kirjautua sisään ja noutaa nämä bonukset saadaksesi etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden.

Yritä välttää jäämästä jumiin taisteluihin, joissa on useita pelaajia. On melko todennäköistä, että päädyt tilanteeseen, jossa et pysty puolustamaan itseäsi kaikilta hyökkääjiltä kerralla. Saatat pystyä hyökkäämään tappelun ulkopuolelta ja eliminoimaan useita pelaajia kerralla. Väistä nopeasti, ennen kuin joku hyökkää takaapäin.

Milloin Superhero.io 2 julkaistiin?
Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 9. toukokuuta 2022.

Kuka teki Superhero.io 2 -pelin?
Pelin on kehittänyt Lora Studio. Sama pelinkehittäjä loi myös ensimmäisen Superhero.io-pelin.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

SuperHero.io 2 Walkthrough

Videota ei löydetty.