Vex 7
Vex 3Vex 3 Vex 8Vex 8 Vex 4Vex 4 Vex 6Vex 6 VexVex Vex 2Vex 2 Vex 5Vex 5 Vex 3 xmasVex 3 xmas Red Ball 4 Volume 2Red Ball 4 Volume 2 Jimbo JumpJimbo Jump Cheese LabCheese Lab Red Ball 3Red Ball 3 JomJom JumpJomJom Jump Mr Noob Hook HeroMr Noob Hook Hero Jumping RockJumping Rock Infinite RoadInfinite Road Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Nut RushNut Rush Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Love Tester 3Love Tester 3 Nose HospitalNose Hospital ImpostorImpostor Master GunMaster Gun Geometry JumpGeometry Jump Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Love TesterLove Tester Spider SolitaireSpider Solitaire Mahjong TitansMahjong Titans Hole.ioHole.io Gorillaz TilesGorillaz Tiles Secret Office KissingSecret Office Kissing Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Mahjong TowerMahjong Tower Machine City BallsMachine City Balls BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Mahjong RealMahjong Real Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Craftnite.ioCraftnite.io Slither.ioSlither.io Home Pin 2Home Pin 2 MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders

Vex 7

4
18.386 äänet

Vex 7 on vauhdikas retrotyylinen tasohyppelypeli. Hyppää ja kiipeä kuolettavien esteratojen yli. Pystytkö selviämään maaliin kuolemamatta? Sinut murskataan, leikataan, puukotetaan ja hukutetaan, mutta älä anna periksi! Harjoittelu tekee mestarin, ja taitaville pelaajille, peli sisältää paljon mahtavaa saavutettavaa ja eri bonustasojen avaamista.

Mitä Vex 7 sisältää?

Tässä toimintapelissä löytyy useita erilaisia pelielementtejä tutkittavaksi. Hyppää päävalikosta PLAY-painikkeeseen, niin pääset itse pääpeliin. Voit myös tutkia Tower of Terror:ia, tehdä töitä avataksesi Hard Mode -tilan ja tarkistaa, mitä uutta Daily Challenges tarjoaa.

Kuinka pelaat Vex 7:ää?

Aloitat seikkailusi tasokartalla. Jopa tämä kartta näyttäytyy tappavan tasohyppelyn muotoisena, täynnä ansoja ja esteitä, ja sinun on löydettävä tason 1 sisääntulopiste, jotta pääset aloittamaan tosissasi. Vex-peleissä jokaista tasoa kutsutaan ’Act’:eiksi.

Kun kuljet tasokartan läpi, opetusohjelmat opettavat sinua liikkumaan ja olemaan vuorovaikutuksessa Vex-ympäristön kanssa. Juokse, hyppää, tartu seiniin ja käytä trampoliinia päästäksesi suureen laatikkoon, johon on merkitty 'ACT 1'.

Jokaisessa Act:issa tavoitteenasi on päästä vihreään poistumisportaaliin. Kosketa punaisia lippuja, niin saat muutettua ne vihreiksi. Ne ovat tarkistuspisteitä. Jos kuolet, synnyt uudelleen viimeksi aktivoimassasi tarkistuspisteessä.

Ja sinä tulet kuolemaan. Monta monta kertaa. Lentävistä tikoista ja ninjatähdistä paheellisten piikkien riveihin, buzz-sahoihin, lasersäteisiin ja mureneviin alustoihin – jokainen taso on täynnä tappavia ansoja. Pysy rauhallisena, synnytä itsesi uudelleen ja jatka!

Kuinka löytää ja avata Hard Mode Vex 7:ssä?

Kun etsit tasokarttaa, huomaat toisinaan erikoistasoja, jotka ovat piilossa salaisissa kulmissa, joita vartioivat purppuraiset piikkiset esteet. Poistaaksesi esteen, suorita kolme tehtävää, jotka näet Normal Act:in alussa, ansaitaksesi kolme tähteä. Tällä saat avattua Hard Moden lukituksen.

Hard Mode -tasoilla on monia muitakin esteitä. Vaatii sinulta tekniikkaa ja ymmärrystä selviytyä näistä erittäin kovista juoksuista. Pystytkö tekemään sen?

Tower of Terror: Mitä uutta Vex 7:ssä?

Uutta tässä Vex:in osassa on Tower of Terror. Tällä jatkuvalla tasolla tavoitteenasi on laskeutua tämän tiukasti vartioidun tornin monien kerrosten läpi ja ansaita niin monta Tower-kolikkoa kuin pystyt. Towerissa on joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita et näe missään muualla pelissä. Voit esimerkiksi ampua energia räjähdyksiä ja särkeä niillä lasiseiniä ja syrjäyttää tornin vartijat.

Daily Challenges

Tarkista Daily Challenges nähdäksesi, miten ja mistä voit kerätä lisäpisteitä ja pelin sisäisiä palkintoja. Nämä erikoistehtävät nollataan aina 24 tunnin välein.

Kuinka avata uusia skinejä Vex 7:ssä?

Räätälöi Vex stickman:isi aina 67 skin:iin saakka. Valitse päävalikosta SKINS-painike nähdäksesi, minkä kohdalla voit avata lukituksen. Tutustuttavana on viisi kokoelmaa. Tavalliset skin:it on helppo avata, kun taas eeppiset tai legendaariset, maksavat enemmän Vex-kolikoita. Mythic skin:it pystyy avamaan käyttämällä vain erityiskolikoita, jotka on kerätty Tower of Terror:issa.

Mistä löydät palkintosi Vex 7:ssä?

Voit kerätä jopa 19 palkintoa suorittamalla tasoja ja erikoistavoitteita. Jotta pääset tarkastelemaan palkintojasi, suuntaa päävalikkoon (napauta ratasta ja valitse päävalikko). Hyppää sitten TROPHIES-painikkeeseen päästäksesi palkintohuoneeseesi.

Kuinka monta Vex-peliä on olemassa?

Tämä on suositun sarjan seitsemäs osa. Vex:illä on uskollinen fanikunta, ja se tuskin on yllättävää. Pelissä on selkeä stickman-hahmojen suunnittelu, joka on yhdistetty sujuvaan animaatioon ja vaikeisiin tasoihin, joten peli tarjoaa sekä intuitiivista, että haastavaa pelaamista. Erittäin tyydyttävää on voittaa äärimmäisen tappavan Hard Mode:n raivostuttavan vaikeat esteet, ne kun testaavat jopa taitavimpien ja kokeneiden pelaajien kyvyt.

Tässä on täydellinen yleislistaus tällä hetkellä saatavilla olevista Vex-peleistä:
Vex
Vex 2
Vex 3
Vex 4
Vex 5
Vex 6
Vex 7

Huomaat täällä ja Vex-pelien yleiskatsaussivullamme, että kaksi ensimmäistä peliä eivät ole saatavilla juuri nyt. Nämä kaksi peliä on julkaistu alun perin Flash-peleinä, eikä niitä (vielä) ole päivitetty HTML5-muotoon.

Milloin Vex 7 julkaistiin ensimmäisen kerran?

Peli julkaistiin ensimmäisen kerran 27. lokakuuta 2022.

Kuka kehitti Vex 7:n?

Pelin on kehittänyt Agame.

Ohjaus
tai
Käytä WASD-näppäimiä, Käytä nuolinäppäimiä