Body Race
Egg FarmEgg Farm Master GunMaster Gun Slither.ioSlither.io Little Big SnakeLittle Big Snake Pencil RushPencil Rush Slap and RunSlap and Run Wormax.ioWormax.io Cheese LabCheese Lab Wormsarena.ioWormsarena.io SuperSpin.ioSuperSpin.io Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies JomJom JumpJomJom Jump Superhex.ioSuperhex.io Fall Down AdventureFall Down Adventure Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Captain RogersCaptain Rogers Bounce and CollectBounce and Collect Break Many BricksBreak Many Bricks Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Mahjong ClassicMahjong Classic Nose HospitalNose Hospital Love Tester 3Love Tester 3 ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Geometry JumpGeometry Jump KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Spider SolitaireSpider Solitaire Love TesterLove Tester Mahjong TitansMahjong Titans Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Hole.ioHole.io Mahjong TowerMahjong Tower Secret Office KissingSecret Office Kissing BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Home Pin 2Home Pin 2 Mahjong RealMahjong Real Craftnite.ioCraftnite.io Organize ItOrganize It MahJongg AlchemyMahJongg Alchemy Words of WondersWords of Wonders Farm Match Seasons 2Farm Match Seasons 2

Body Race

3.9
69.109 äänet

Body Race on 3D-taitopeli, jossa voit auttaa tyttöä läpäisemään esteradan täynnä ruokaa ja kuntoiluvälineitä. Yritä päästä niin lähelle hänen tavoitepainoaan kuin voit avataksesi asun, joka odottaa häntä radan lopussa. Hänen tavoitepaino on eri jokaisella tasolla.

Miten pelataan Body Racea?

Tässä ruokapelissä, tytön tavoitepaino vaihtelee per juoksu. Joskus hänen täytyy lihoa, jotta hän mahtuisi valitsemaansa asuun, ja joskus hän haluaa laihtua. Kerää oikeat kohteet pitkin esterataa saadaksesi painoa tai laihtuaksesi, riippuen kohteesta näytön oikeassa yläkulmassa.

Kurkkujen, tomaattien ja parsakaalin syöminen saa tytön laihtumaan. Mutta jos hänestä tulee liian laiha ja hän tarvitsee pari kiloa, juokse kohti herkullisia jäätelöannoksia, hampurilaisia ja täysrasvaista maitoa.

Painoihin ja tasapainolautoihin tarttuminen on hyvä idea, jos hän haluaa laihtua. Samoin juokseminen porteista, jotka on merkitty aktiviteeteilla, kuten "Go to the Gym". Kuitenkin, kun hänen on lihottava sopiakseen unelma-asunsa, voit väistää terveellisiä vihanneksia ja vaihtaa treenisi ansaittuun Netflix-tuijotukseen.

Body Racen asugalleria

Jokaisessa maaliin pääsyssä kilpailussa sinun ja seuraavan asun välissä oleva lasilaatikko nousee hieman ylöspäin. Jatka, kunnes asu on sinun. (Mutta jos olet kärsimätön, voit myös murskata lasin ja napata uuden vaatteen heti...)

Jokainen voittamasi asu vie sinut asugalleriaan. Pyyhkäise ympäri huonetta nähdäksesi kaikki siistit, oudot ja hauskat asut, jotka voit avata, sekä ne, jotka sinulla jo on. Kauneus on katsojan silmässä, joten voit vaihtaa mallin painon ja ulkonäön malliksi kaikkiin asuihin.

Pieni vinkki: Vaikka voit avata asuja myös tämän gallerian valikon kautta, on hauskempaa suorittaa esteradat. Uusia ruokia ja esteitä lisätään jokaisen uuden vaiheen jälkeen ja on hauskaa selvittää, mitä niiden kanssa pitää tehdä.

Milloin Body Race julkaistiin ensimmäisen kerran?

Tämä versio pelistä julkaistiin 17. tammikuuta 2022.

Kuka kehitti Body Racen?

Pelin on luonut Gismart.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi