Body Race

Slither.ioSlither.io Bounce and CollectBounce and Collect Pencil RushPencil Rush Little Big SnakeLittle Big Snake SuperSpin.ioSuperSpin.io Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies Wormax.ioWormax.io Break Many BricksBreak Many Bricks Cheese LabCheese Lab Fall Down AdventureFall Down Adventure Superhex.ioSuperhex.io Toilet RollToilet Roll JomJom JumpJomJom Jump Captain RogersCaptain Rogers Color Switch: ChallengesColor Switch: Challenges Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Slice It AllSlice It All Color Tunnel FMColor Tunnel FM Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Paper.io 2Paper.io 2 Moto X3MMoto X3M ImpostorImpostor Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ConnectMahjong Connect Square BirdSquare Bird Mahjong ClassicMahjong Classic Geometry JumpGeometry Jump Flip BottleFlip Bottle Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Love TesterLove Tester Hole.ioHole.io Spider SolitaireSpider Solitaire Gorillaz TilesGorillaz Tiles Butterfly KyodaiButterfly Kyodai KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Secret Office KissingSecret Office Kissing Noob vs Pro Stick WarNoob vs Pro Stick War Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Penalty Shooters 2Penalty Shooters 2 Craftnite.ioCraftnite.io Mahjong TitansMahjong Titans Stumble Boy MatchStumble Boy Match Russian Car Driver HDRussian Car Driver HD Jewels Blitz 5Jewels Blitz 5 Papa's PizzeriaPapa's Pizzeria Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Unload the FridgeUnload the Fridge Mahjong TowerMahjong Tower
Body Race
3.9
42.340 äänet
Body Race on 3D-taitopeli, jossa voit auttaa tyttöä läpäisemään esteradan täynnä ruokaa ja kuntoiluvälineitä. Yritä päästä niin lähelle hänen tavoitepainoaan kuin voit avataksesi asun, joka odottaa häntä radan lopussa. Hänen tavoitepaino on eri jokaisella tasolla.

Miten pelataan Body Racea?
Tässä ruokapelissä, tytön tavoitepaino vaihtelee per juoksu. Joskus hänen täytyy lihoa, jotta hän mahtuisi valitsemaansa asuun, ja joskus hän haluaa laihtua. Kerää oikeat kohteet pitkin esterataa saadaksesi painoa tai laihtuaksesi, riippuen kohteesta näytön oikeassa yläkulmassa.

Kurkkujen, tomaattien ja parsakaalin syöminen saa tytön laihtumaan. Mutta jos hänestä tulee liian laiha ja hän tarvitsee pari kiloa, juokse kohti herkullisia jäätelöannoksia, hampurilaisia ja täysrasvaista maitoa.

Painoihin ja tasapainolautoihin tarttuminen on hyvä idea, jos hän haluaa laihtua. Samoin juokseminen porteista, jotka on merkitty aktiviteeteilla, kuten "Go to the Gym". Kuitenkin, kun hänen on lihottava sopiakseen unelma-asunsa, voit väistää terveellisiä vihanneksia ja vaihtaa treenisi ansaittuun Netflix-tuijotukseen.

Body Racen asugalleria
Jokaisessa maaliin pääsyssä kilpailussa sinun ja seuraavan asun välissä oleva lasilaatikko nousee hieman ylöspäin. Jatka, kunnes asu on sinun. (Mutta jos olet kärsimätön, voit myös murskata lasin ja napata uuden vaatteen heti...)

Jokainen voittamasi asu vie sinut asugalleriaan. Pyyhkäise ympäri huonetta nähdäksesi kaikki siistit, oudot ja hauskat asut, jotka voit avata, sekä ne, jotka sinulla jo on. Kauneus on katsojan silmässä, joten voit vaihtaa mallin painon ja ulkonäön malliksi kaikkiin asuihin.

Pieni vinkki: Vaikka voit avata asuja myös tämän gallerian valikon kautta, on hauskempaa suorittaa esteradat. Uusia ruokia ja esteitä lisätään jokaisen uuden vaiheen jälkeen ja on hauskaa selvittää, mitä niiden kanssa pitää tehdä.

Milloin Body Race julkaistiin ensimmäisen kerran?
Tämä versio pelistä julkaistiin 17. tammikuuta 2022.

Kuka kehitti Body Racen?
Pelin on luonut Gismart.
Ohjaus
Käytä hiirtäsi

Body Race Walkthrough

Videota ei löydetty.