Body Race
Slither.ioSlither.io Pencil RushPencil Rush Slap and RunSlap and Run Little Big SnakeLittle Big Snake Wormax.ioWormax.io SuperSpin.ioSuperSpin.io Cheese LabCheese Lab Bounce and CollectBounce and Collect JomJom JumpJomJom Jump Fall Down AdventureFall Down Adventure Break Many BricksBreak Many Bricks Superhex.ioSuperhex.io Toilet RollToilet Roll Might & Magic ArmiesMight & Magic Armies Captain RogersCaptain Rogers Color Switch: ChallengesColor Switch: Challenges Angry Gran Up Up and AwayAngry Gran Up Up and Away Ball RushBall Rush Dog Puzzle Story 3Dog Puzzle Story 3 Brawl HeroBrawl Hero Cut The Rope: ExperimentsCut The Rope: Experiments Bubble ShooterBubble Shooter Solitaire ClassicSolitaire Classic Kris MahjongKris Mahjong Mahjong ConnectMahjong Connect Moto X3MMoto X3M Paper.io 2Paper.io 2 Geometry JumpGeometry Jump Love Tester 3Love Tester 3 Mahjong ClassicMahjong Classic ImpostorImpostor Square BirdSquare Bird Hole.ioHole.io Love TesterLove Tester Moto X3M 4 WinterMoto X3M 4 Winter Fireboy and Watergirl 1: Forest TempleFireboy and Watergirl 1: Forest Temple Craftnite.ioCraftnite.io KrisMas MahjongKrisMas Mahjong Parking RushParking Rush Gorillaz TilesGorillaz Tiles Mahjong TitansMahjong Titans Butterfly KyodaiButterfly Kyodai Spider SolitaireSpider Solitaire BlockBuster PuzzleBlockBuster Puzzle Mahjong DimensionsMahjong Dimensions Secret Office KissingSecret Office Kissing Murder MaffiaMurder Maffia Mahjong TowerMahjong Tower Vex 3 xmasVex 3 xmas Kris Mahjong RemasteredKris Mahjong Remastered Mahjong RealMahjong Real

Body Race

3.9
62.905 äänet

Body Race on 3D-taitopeli, jossa voit auttaa tyttöä läpäisemään esteradan täynnä ruokaa ja kuntoiluvälineitä. Yritä päästä niin lähelle hänen tavoitepainoaan kuin voit avataksesi asun, joka odottaa häntä radan lopussa. Hänen tavoitepaino on eri jokaisella tasolla.

Miten pelataan Body Racea?

Tässä ruokapelissä, tytön tavoitepaino vaihtelee per juoksu. Joskus hänen täytyy lihoa, jotta hän mahtuisi valitsemaansa asuun, ja joskus hän haluaa laihtua. Kerää oikeat kohteet pitkin esterataa saadaksesi painoa tai laihtuaksesi, riippuen kohteesta näytön oikeassa yläkulmassa.

Kurkkujen, tomaattien ja parsakaalin syöminen saa tytön laihtumaan. Mutta jos hänestä tulee liian laiha ja hän tarvitsee pari kiloa, juokse kohti herkullisia jäätelöannoksia, hampurilaisia ja täysrasvaista maitoa.

Painoihin ja tasapainolautoihin tarttuminen on hyvä idea, jos hän haluaa laihtua. Samoin juokseminen porteista, jotka on merkitty aktiviteeteilla, kuten "Go to the Gym". Kuitenkin, kun hänen on lihottava sopiakseen unelma-asunsa, voit väistää terveellisiä vihanneksia ja vaihtaa treenisi ansaittuun Netflix-tuijotukseen.

Body Racen asugalleria

Jokaisessa maaliin pääsyssä kilpailussa sinun ja seuraavan asun välissä oleva lasilaatikko nousee hieman ylöspäin. Jatka, kunnes asu on sinun. (Mutta jos olet kärsimätön, voit myös murskata lasin ja napata uuden vaatteen heti...)

Jokainen voittamasi asu vie sinut asugalleriaan. Pyyhkäise ympäri huonetta nähdäksesi kaikki siistit, oudot ja hauskat asut, jotka voit avata, sekä ne, jotka sinulla jo on. Kauneus on katsojan silmässä, joten voit vaihtaa mallin painon ja ulkonäön malliksi kaikkiin asuihin.

Pieni vinkki: Vaikka voit avata asuja myös tämän gallerian valikon kautta, on hauskempaa suorittaa esteradat. Uusia ruokia ja esteitä lisätään jokaisen uuden vaiheen jälkeen ja on hauskaa selvittää, mitä niiden kanssa pitää tehdä.

Milloin Body Race julkaistiin ensimmäisen kerran?

Tämä versio pelistä julkaistiin 17. tammikuuta 2022.

Kuka kehitti Body Racen?

Pelin on luonut Gismart.

Ohjaus
Käytä hiirtäsi